- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Szasinka
tag
Nem értem. Nekem az istennek nem akar letöltödni. Klikkelek arra a puzzle szerű valamire, ekkor bejön valamilyen érdekes oldal. Ott gondolom arra a lengyel szövegre kell kattintani a detailek fölött, de utána nem történik semmi... Valamit nem jól csinálok vagy csak a rendszer nem akarja az igazságot?

-
-
Szasinka
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
A tűzre érzékenyek próbáld azzal megszórni őket. Használhatsz hóvihar nevű löttyöt is az sokat segíthet a harcban (nem csak a szúrbozótok ellen). És ügyelj a stílusra, hogy milyet használsz. Fejből nem tudom de a bestárium segít ebben. (Mondjuk ezek tényleg szemét ellenfelek, nekem is ki volt velük a f@xom, magasabb szinten is problémásak ráadásul nem is érnek olyan hű de sok xp-t)
-
Szasinka
tag
-
Szasinka
tag
-
Szasinka
tag
válasz
pdorian
üzenetére
A C meghajtó Documents and Settings\"Username"\Dokumentumok\The Witcher\saves. A username értelemszerűen a felhasználói fiók neve lesz, nekem speciel Wombatkák
. Szerintem mindenképp ide menti, mert én se nagyon találtam, hogy hol lehet megváltoztatni a mentési útvonalat pedig szerettem volna. Igazából amúgy nem értem a problémádat
Virágbolti verziód van? -
Szasinka
tag
Na az a helyzet, hogy meg kell csinálni a Sors ösvénye első két lépését (Nem árt ha meg is csinálod, mármint végig) és az Alvin küldetés három lépését. Ez elvileg a feltétele annak, hogy beszélhess az összes érintett féllel. (Gondolom a tó úrnőjével már beszéltél ha elkétred Juliantól az alabástrom figurát). Ha Berengar oldalán már harcoltál menjél oda vele a tűzhöz beszélj vele, majd később megint térj vissza hozzá) Játékban nem próbáltam meg mert csak a kereskedőnegyedben (act III vége felé) van mentésem elötte, de hátha ez a baj. Ha nem akkor megnézem játék közben is. (Lehet amúgy is mert kezdenek elvonási tüneteim lenni
) -
Szasinka
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tom. Én dél körül találkoztam vele. Egyébként jobban belegondolva nincs valami előfeltétele, hogy ott legyen a pap? Nekem úgy rémlik, hogy a Dogan hívők mindig elüldözik azért nincs ott egy ideig (ezt a dolgot az egyik npc, talán a kislány mondja, de más is). Meg kell oldani valami küldetést (vagy egy küldetés pár lépését), hogy újra ott legyen. Este meg tudom neked nézni pontosabban a dolgot.
-
Szasinka
tag
Hát elég érdekes, hogy a kijelölő az úrnőhöz irányít.
A pap egyébként nem minden napszakban található meg. Érdemes többször visszamenni a térképre olyan 10-12 óra felé. Én Dandelionnal szívtam sokat a Nap melege (aasszem ez a neve) küldetés során. Istenek nem akart ott lenni csak kb 2 nappal később... Szóval érdemes többször próbálkozni. A patch egyébként megold pár ilyen dolgot, hogy ott legyen az npc mikor kell, de erre nem emlékszem pontosan. (egyébként én nem értelmeztem jól amit előszőr írtál sorry
) -
-
Szasinka
tag
Milyen papot keresel.
Ha meg van a két tárgy akkor nem a vodian paphoz kell menni, hanem a Tó Úrnőjéhez aki a Szirtes szigeten van, neki kell odadni a tárgyakat (Ha ezt megcsinálod utána nem is fog többet szerepelni a pap, el fog tünni de az már mindegy, sőt ha már elkérted tőle a tárgyat már attól kezdve nem lesz sehol). Neki (Tó Úrnője) pedig ott kell lennie, ha nincs akkor próbálkozni kell más időpontban. -
Szasinka
tag
Akkor csak nem beszélek nagy hülyeséget
mindjárt el is kezdek kalandozni és megnézem ezt is és persze az alp-okat és az éhineket. Apropó, ezekről senki sem tud valami infót adni? (Főleg azt hogy hol és mikor lehet ezeket megtalálni, actIII
) a legjobb lenne ha magamtól megtalálnám "ne hogy má' ne menjen " 
-
Szasinka
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Sztem nem valószínü mert a gyűrűt fel lehet rakni a két gyürü slot valamelyikébe, ezért gondolom, hogy nem a quest itemek között van, mert azokat nem lehet mozgatni. Nekem így rémlenek a dolgok, sőt szerintem a saját karakteremen még mindig rajtam van ez a gyűrű, (de ha tévedek ezer bocsánat
nem szeretnék vitába keveredni senkivel!) a legegyszerűbb ha átnézed az inventory összes elemét, valahol ott kell lennie, ha nem; az valami bug lesz, de mondom a gyűrű nélkül is egész jól lehet boldogulni de az költségesebb. -
Szasinka
tag
elvileg pedig ott kell lennie. én nem jó sorrendben csináltam a dolgokat és csak később kaptam meg a gyürüt a tiszteletestől mire már majdem megcsináltam a feladatokat (csak a gazdag kereskedő volt hátra), addig megvesztegetésekkel egész jól boldogultam
A gyűrűk slotjában már nézted? Lehet eleve fölvette Geralt a gyűrűt azért nincs a tárgylistában (csak rajta) remélem ez érthető volt
. (Nekem úgy rémlik, hogy nem az inventoryba rakta hanem a karakterre egyből, de ez nem biztos) -
-
Szasinka
tag
Nem hiszem el
tegnap egy órán át szórakoztam míg az írnoktól felbírtam markolni a jutalmat(actIII). Soha nem volt bent a helyén, ezek soha nem dolgoznak? A játékban egy egész nap ráment, óránként jártam be és soha nem volt bent. Azt hittem meghülyülök...
azért a végén csak sikerült. Este hétkor volt bent, még ilyet 
-
Szasinka
tag
válasz
X Factor
üzenetére
Ezt a Carmen dolgot nem értem. Semmi esély nem mutatkozott rá gondoltam csak én vagyok a béna de megnéztem a játékhoz kapott végigjátszást és nem írták, hogy lehetne. Megnéztem a nemzetközi fórumon és ott se láttam erről semmit. Neked, hogy sikerült mert érdekelne a dolog engem is

-
Szasinka
tag
Köszönöm,

Na az jó mert mikor felraktam az 1.1-et megváltoztak a karakter tulajdonságai. Nem azok voltak felfejlesztve amikre én pontot raktam. Nem is értem mi volt ez
A 1.2 viszont stabilan megy és érezhetően javult a töltögetéses móka és a karakter is úgy fejlődik ahogy én akarom
már csak munkának kell, hogy vége legyen és mehetek kalandozni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szasinka
tag
Én azt szeretném kérdezni, hogy az 1.2 tartalmazza az előző patch javításait is vagy mind a kettőt fel kell rakni az optimális működéshez?
Amúgy nem rég kezdtem el a gammát de ez ritka jó játék. Én a Baldur's-os sorozaton és a testvérein nőttem fel és az utóbbi években nem volt normális rpg amivel érdemes lett volna játszani. (Mondjuk ez se a mélységes hard-core fajta de ennek ellenére rendkívűl jó)
A segítséget előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Egyébként a végén már eléggé leegyszerűsödik a játék mert annyira erős lesz a karakter.

A sima is 8k körül mozog, ha az "maradt a régi" akkor a CE nem lehet kevesebb (Lehetni lehetne, de azé az elég furcsa lenne....)
Igazán nincs mit. Én is tétszés szerinti sorrendben csináltam a dolgot, főleg a második fejezetben a nyomozós részt. A helyzet viszont az, hogy sok küldetés összefügg így mint ez is, főleg a főszál küldetései. Sok sikert a továbbiakban!
Ha esetleg így se lesz jó akkor szólj és ránézek én is a feladatra. (Volt, hogy én is csak lendületből csináltam a dolgokat és nem figyeltem rá oda, így előfordult, hogy mikor megoldottam egy feladatot én lepődtem meg a legjobban
)
A dolgokat meg utána úgy is visszaadják, legalább is a nagy részét 
, én csak önvédelemből gyilkoltam le mindenkit de nem szívesen

A gyűrűk slotjában már nézted? Lehet eleve fölvette Geralt a gyűrűt azért nincs a tárgylistában (csak rajta) remélem ez érthető volt
. A Cemetaur is eltartott egy darabig amíg találtam...
. Én még csak az actIII végén járok és 40-50 órát már biztos játszottam.
tegnap egy órán át szórakoztam míg az írnoktól felbírtam markolni a jutalmat(actIII). Soha nem volt bent a helyén, ezek soha nem dolgoznak? A játékban egy egész nap ráment, óránként jártam be és soha nem volt bent. Azt hittem meghülyülök...