- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
most olvasom csak
Ha ennyire ratyira sikeredett és ráadásul sok nem is befolyásolja a rendes játék menetetét, akkor nyugodtan várhattak volna vele addig amíg elkészül hozzá a szinkron, és esetleg valami úton-módon be tudták volna fűzni a játékba
szvsz 
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Énmár leszedtem, de még nem sikerült felpakolni, egy darabig nem is fog asszem, belekezdtem a Crysis-ba
De ez a plusz küldi nem benne van az 1.3-as javításban? 
-
Itten van a 10 kavics lelőhelye ha valaki nem tudná
* Kalkstein neked ad egyet, még az elején!
* Tipperath: Ezt megvehetjük Declan Leuvaarden-től a kikötőben.
* Kezath: Ehhez meg kell csinálni Vaska küldetését a mocsárban. Néhány drownert kell meggyilkolni, cserébe odaadja a követ.
* Maal'kad: A kukorix-ből lehet kiszedni még a fejezet legelején a csatornákban.
* Veen'ah, Ghe'vrath, Oth: Ezeket a kórház szobrától kapjuk meg ha ételt adunk neki.
* Y'esath: A mocsárban van egy barlang tele farkasokkal. Itt megkapjuk a követ és egy új varázslatot.
* Neh'tza: Toronyőr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Majd látogassuk meg Vaskát, és érdeklődjünk nála a toronyról!!! Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Ő elmondja, hogy meg kell szereznünk a villámhárítót. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le őket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a villámhárítót a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kő nála lesz.
* Keth'aar: Ezt Raymondtól kapod, miután teljesítetted a nyomozást! -
válasz
Szasinka
üzenetére
Carment lazán meg lehetett hágni, de már nem igazán emlékszem hogy hogyan
. Asszem segíteni kell neki amikor segítséget kér a lányokkal kapcsolatban, lóvét nem kell elvenni tőle, azután a többi lányka egy szál virágért már megkapható, Carmenhez meg valamikor este mentem be és dumáltam, vele valamit, aztán becserkésztem a macit a málnásba 
-
válasz
stuntmanmike
üzenetére
Az biza, de csak akkor műkszik ha a küldetésleírás között megtalálható a jelkombináció, addig nem csinál vele semmit

-
a kártyákat a karakterek menüben találod meg, amelyik csajt gerincre vágtad, annál lesz egy szivecske, arra kattintva hozza a kártyát
Egyébként lecsekkoltam az 1.12-es peccset, igaz kicsit hízott a memória is meg a proci is kétmagos lett
de ez valami istenkirály, bemegyek a házba, kijövök a házból kb 3-4 másodperc
. mosmá csak az a baj vele, hogy nemtok töltés közben borozgatni olyan hamar megcsinálja a dógokat

-
válasz
CriticalHit
üzenetére
az 1.2-es állítólag igencsak lerövidítette, én még nem próbáltam mert most pakolom össze az új technikát

-
Hát ja, jobban jársz ha lecseréled az egészet, mert agp-s jó karit viszonylag drágán lehet már csak venni, egy valami kétmagos kis óccsó proci, meg a DDR2 RAM már bagóért van, nem is beszélve a PCI-E-s kártyákról hogy mennyire jó árban mennek manapság
Szvsz, elég lesz arra 50-60 ropi is ha okosan kiszállsz ebből a masinából 
LK: Egyébként meg nem kér űrhajót ez a játék, nézd csak meg a konfigomat, 1280*1024-ben játszottam majdnem minden fullon, az állatok számát vettem le, meg a fene tudja még mit, de gyönyörű volt az egész játék és élvezhető, kivéve persze a kereskedőnegyedbe ott kicsit diavetített, nomeg a videóbejátszások néha beakadtak, de az elviselhető volt
-
tegyétek csak fel nyugodtan 1280*1024-be, nem lehet észrevenni a különbséget, max butítsatok le valamit helyette ha mégis, de sokkal-de sokkal szebb úgy a játék

Én pl az AA-t vettem vissza asszem 4x-re, de így is gyönyörű volt az egész, meg visszavettem az állatok számát a francot se érdekli hogy hogy futkosnak a csirkék
-
gondolom ez majd kiderül a második részben
Egyébként így hogy ilyen vége volt lesz alap a folytatásra, mondjuk pl az is lehetne, hogy mivel elszabtam egy tesót, fellázadnak ellenem a többiek is, és a végére ki tudja, talán Rivai Geralt lesz az utolsó a falytájából, és elnyeri azt amit akart, a nyugalmas életet, lehet éppen Trissel....

-
SPOILERaz biza egy másik witcher volt
.
Az a szent csávó nemtom miről beszélsz
. Vane gy jegyzet amit meg kell találnod, az a Striga kriptájában van csak be kell járni az egészet, és lesz még egy ahol kalauzkő van ott megcsinálod azt a jelkombit amit ír és bejutsz. Bánhatod hogy nem lett meg a pajzsod, mer az istenkirály
. És a kardoknál nem mindegy azért, mert az tény, hogy sebzi az ezüstkard is az embereket, viszont, ha jobb féle már a kardod, konkrétan Én kaptam egy frankó kardot a fogorvostól, mert elvittem neki az összes fogat amit csak akart, még a bunyós csákónak a fogát is, na szóval, Ő adott érte egy olyan kardot ami az ellenfél páncélját 100%-ban odavágja

-
hát ezt mondom, odamész a piros pontra a térképen ahol mutatja hogy van 1db, ott van egy lidérc, lenyomod és a maradványai között lesz 1 db, ezt megcsinálod 4-szer vagy 5-dzör a franc tudja már, ezután elmész a kovácshoz, adsz neki egy kis lóvét és az frankón összepakolja neked, mi nem érthető ezen?

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
pedig egyáltalán nem bonyolult, sőt szerintem nagyon is egyszerű, amikor a kard ikonocska olyan kis tüzesre vált, akkor kell kattintanod egyet, és így tovább, így frankón kombózza az ellent
És játsz F3-as módba nekem az jött be a legjobban, kell kb fél óra míg teljesen megszokod, ezután pedig már gyerekjáték lesz az egész 
-
hogyne lenne gyorsítás, kapd elő az ezüst kardodat gyors módban, és máris sokkal gyorsabban szalad a csávó

Én végül egyébként lenyomtam másodszor is a játékot, istenkirály volt megintcsak, és az a játék végi videó, na az odavágott, és igencsak meglepett
Egyszóval nagyon tetszett
Ja és egyetlen 1 BUG-al sem találkoztam a játék során, tehát aki bajlódik vele, kilépeget hasonlók, az előbb asszem jobban jár ha felrak egy normális, stabil windowst, normális driverekkel, dx-el, szerintem sokat segíthet, a játékot Én is patchel játszottam, először az alapot raktam fel aztán pedig az a-s verziót, és pipec volt 
-
Így van ahogy a kedves woverine kolléga mondja, ez nem bug, ez csupán egy mellékküldetés, amit nem csináltál végig rendesen. Bug az lenne ha a főszálon nem tudnál tovabbmenni, és még mindíg az Epilógust játszanád

Vagy ha bugot akarsz látni, akkor próbáld ki a Gothic 3-at patchek nélkül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Az elején volt vagy 3-4 huszár akivel lehetett játszani, ha azokat kihagytad lehet, hogy akkor cumi van, a nevükre sajna nem emlékszem már, de az egyik az a kapu őre volt asszem, a másik csávó az amelyiknek a kertjébe le kellett gyilkolni a gazt, miután jól berúgtunk. Asszem az összes fickóval lehetett az elején akiknek el kellett nyerni a bizalmát

-
No túl vagyok a második részen, most nagyon odafigyeltem minden küldire, asszem mindet megcsináltam, kivéve azt a kiskölyköt nem találtam meg, pedig bejártam az egész mocsarat keresztül kasul

-
A villámhárítót azt mindenképpen a kovács csinálja meg a városban, ha rendesen aktív a küldi akkor a térképen megjelenik, egyébként nem messze van a kovács Vivaldi házától arra még emlékszem is. Viszont a kártya az mindenképp kell, és aztán fogja elmesélni Kalkstein, hogy mit is köll csinálni

-
Ezt találtam az egyik fórumon:
"Neh'tza: Toronyőr. Látogassunk el a Gólemekhez. Nézzünk körül. Aztán menjünk vissza Kalksteinhez. Ő elmondja, hogy meg kell szereznünk a "lightning rod"-ot. Menjünk el a kovácshoz, és vegyük rá, hogy csináljon nekünk egyet. Látogassuk meg a druidákat, hogy vihart csináljanak nekünk (fizessük le őket)! Ezután menjünk vissza a gólemekhez, tegyük a lightning rod-ot a gólembe és fel fog ébredni. Használjuk az oszlopokat, hogy villámlást idézzünk. Tegyük meg 3-4-szer és a gólem meghal. A kő nála lesz."
Egyebet nemtok mondani sajna
-
Ne a tünde feljegyzésre koncentrálj, azt csak utóljára tutod felvenni abba a kriptába ahol van egy kalauzkő, majd ha mindened meglesz oda csak akkor menj, és a kőnél a megfelelő jelkombinációt kell majd csinálnod, ahhoz hogy leengedjen valami barlangba, addíg meg beszélj Kalksteinnel, asszem ő mondja meg, hogy mit merre találsz

-
Kérlekszépen ez a topic erre való, hogy itt feltegye a Huszár a kérdéseit, és itt meg is válaszolják neki, és ha legközelebb egy másik Huszár elakadna a játékba a topicba tud keregetni és megtalálhatja akkor már kérdezés nélkül, a Te privijeid között sajna nem igazán tud senki kutakodni, hacsak nem publikus a jelszavad

-
A temetőbe csak úgy tudsz majd bejutni, ha segítesz a sírásónak, annak pedig csak úgy tudsz ha lerendezed az adósságát, most Thaleb-nál vagy hogy a francba hívják. Annak viszont megint csak majd valami szívességet kell megtenned, arra sem emlékszem most nagy hirtelen pedig kb valahol megint itt járok Én is
Hullát boncoltatok már Shanival? Ha nem akkor menj el hozzá éjszaka a házába, és próbáld megfűzni valahogy az öreg banyát akinél Shani lakik, nekem mostanság nemigazán akar sikerülni
. No de ha valami csoda folytán beenged az öreg banya, akkor menj fel hozzá és beszélgess vele sokat, jópár küldi csak nála tud majd folytatódni 
-
A fellökős téma műkszik, de csak gyengébb ellenfeleknél, fellököd odamész és jól leszúrod, vagy ha nem dől el csak inbolyog akkor meg frankó figurákkal gyilkolja le attól függően, hogy milyen stílusban harcol az ember
A teleportkő meg erőhelyeken műkszik, ott tudod csak használni
-
válasz
wesker24
üzenetére
majd Kalkstein az alkímista megmondja ha eljön az ideje
Egyébként katakombákba lesz a mocsári temetőbe, csak arra ügyelj, hogy utóljára menj a kalauzkőhöz, és használd a kombinációt amivel lejutsz a barlangba, mert ha azt akarod először akkor mindíg azt írja, hogy rossz kombináció, tehát az utolsó legyen az a többi simán meglesz, mutatja a nyomonkövetés is

-
egyébként sikerült az este kivégeznem a kicsikét
És meg kell mondjam, nagyon tetszett, jó kis sztori kerekedett ki a végére, asszem újrakezdem, és megpróbálok minden küldit megcsinálni amit csak lehet 
meglepődtem kicsit egyébként, mikor kiderült ki is a Szalamandrák vezére

-
válasz
Tituszazeb
üzenetére
a zene, istenkirály, én estenként még táncra is perdülök 2 töltés közben olyanfrankószépen szól, igaz Én az angolt játszom magyar felirattal bőven elég, nem vagyok kíváncsi a magyar ekecskedésre, éppen elég elviselni azt, hogyan cseszik el a filmeken a magyr 5.1-et

-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én nemtom Ti hogy vagytok vele, de engem nem igazán érdekel, azt a sok szöveget sincs sokszor kedvem elolvasni, nemhogy a rizsát végighallgatni
Én inkább a hentelős balhézós részeket kedvelem nem a felesleges szövegelést 
-
de hógyne hinnék, akkor ne a templomnegyedbe kersed a csávót hanem ott valahol a kereskedőnegyedbe, ha már megvolt a bankrablós téma, tudom, hogy találkoztam vele pedig valahol, mert együtt mentünk lecsapni a profra meg a szalamandrákra, de hogy hol volt már vesszek meg ha tudom

-
nemtom, eltűnt akkor nekem is mint Petőfi a ködben, legközelebb majd csak a bankrablásnál került elő, majd ott lehet megdumálni vele asszem, hogy vele vagy ellene, ha minden igaz, Én momentán nem segítettem nekik bankot rabolni, így sajna üldözőbe vettem, de asszem meglépett a szemét

-
válasz
PhilBrick
üzenetére
ez a kovácsolás téma nem tiszta nekem, rányomok arra a kis kalapácsikonra a kovácsnál, és a bevásárlós ablak jelenik meg
, nem vágom, mindegy vettem jóképességű kardot azzal hentelek most, viszont elakadtam, a 3.chapter-nél, a királynővel nem bírok, olyannyira, hogy rámver egyet oszt jóidő, máris megfeküdtem, arra már rájöttem, hogy be kell omlasztgatni a barlangot, az megvolt, nem jön erősítés neki, viszont így sem bírok vele, gondolom Én vagyok a béna, mitévő legyek? 
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha ennyire ratyira sikeredett és ráadásul sok nem is befolyásolja a rendes játék menetetét, akkor nyugodtan várhattak volna vele addig amíg elkészül hozzá a szinkron, és esetleg valami úton-módon be tudták volna fűzni a játékba
szvsz 

De ez a plusz küldi nem benne van az 1.3-as javításban?

. főleg a kártya

de ez valami istenkirály, bemegyek a házba, kijövök a házból kb 3-4 másodperc 
. No de ha valami csoda folytán beenged az öreg banya, akkor menj fel hozzá és beszélgess vele sokat, jópár küldi csak nála tud majd folytatódni