- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
frizso
senior tag
Csak röviden gondoltam
Mondjuk, van olyan befejezés, amelyikben ki lehet menni a rend kolostorából a végén???Megöltem a nagymestert, és visszadobott a kolostorba, ahol már várt Dandelion és itt a vége a játéknak, még jön egy rövid beszéd vele, meg egy bejátszás, de ez így gáz, minden ajtó zárva, én ki akarok menni...

-
frizso
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
(#1054) X Factor Carmen mar leragott csont

Ezt értsem úgy, hogy megvolt Carmen????
Ide a képet róla!!!! Nekem csak Őt nem sikerált megfektetnem
Valaki le tudná röviden írni milyen 3 különböző vége lehet a játéknak???
Na jó csak kettő kell, mert a mókusos, az tudom hogy végződik
-
frizso
senior tag
Kis segítség kellene!!!
Van egy 25. szintű Witcherem aki a 3. fejezet végén dekkol, mert amikor ki akarok lépni a kikomó királynő barlangjából kifagy a game
A mentést feltöltöttem ide szedje már le aki vállalkozó kedvű (ha lehet minél többen) és nézze már meg, hogy nála is kilép-e a game, vagy mitadisten véletlen továbbmegy!!! Remélem valakinek sikerül továbbvinni a játékot a barlangos részen és utána ment egyet nekem a karakteremmel és viszaküldi a mentést!!!a mentés nem rontja el a játékot, csak egyszerűen hibára hivatkozik, amit már lentebb írtam is, és kilép a játékból!!!!
-
frizso
senior tag
Javaslom a lassú játékot és az összes küldetés megcsinálását!
Még a legapróbb küldi is sok tapasztalati ponttal jár!
Ergó gyors szintlépés, több elosztható képesség pont
Ez főleg a legnehezebb fokozatban játszóknak jön jól. Én így játszok, és igen élvezetes így a játék. Azaz játszanék
, de a 3. fejezet végén nem akar betölteni valamit a játék és kilép 
-
frizso
senior tag
Igen van!
Már a második fejezetben is lehet találni egy kardot! (lehet hogy van több is, de én csak egyet leltem ami kiemelkedett a többi közül!
Witcher kardokat tudsz kováccsal készítetni!
3 meteorit kő kell hozzá! Javaslom 3 egyszínűből csinálltas (piros és kék van), mert akkor kapsz némi plusszt is! Az ezüstkardod meg rúnákkal lehet turbózni, abból is három kell és a kovács rávési neked.
Kb ennyi
Itt többet is megtudsz nézni -
frizso
senior tag
A harmadik fejezetben lehet megszerezni a második képet Shaniról vagy Trissről!
Sajna egyszerre csak az egyikről, mert szerelmet vallasz neki és utána jön az akció! Azza ők vallanak szerelmet, Teneked meg döntened kell, hogy akarsz-e családot vagy nem???Nekem megvan mindkét kép!

-
frizso
senior tag
-
frizso
senior tag
Még a legnehezebb fokozaton sem gáz a csata!
Nekem eddig csak az első fejezetben lévő bestia okozott kis gondot azóta mindenki csak hullik körülötem
És már a 3. fejezetben vagyok. Igyekszek minden küldit megcsinálni.
Már vannak extra fegyvereim is amelyeket elrejtette helyeken leltem.A harc kifejezetten jól meg van oldva, iszonyt milyen combo-kat lehet lenyomni, a gólemen teszteltem kicsit a tudásom.
Elismerésem a gyártóknak
-
frizso
senior tag
válasz
Dre_Powell
üzenetére
Én kezdetek óta a legnehezebb fokon játszok, de ilyen híbákat nem tapasztaltam!
Nekem minden megy rendben, a kard az ütések végén átvált pár tizedmásodpercre sárgára aztán, ha eltalálod a megfelelő pillanatatot, akkor jöhet a kombo
Bár igen nehéz eltalálni, de már egész jól megy 
De nekem soha sem lángolt a kard, csak kékről átvált sárgásra -
frizso
senior tag
B@szott jó ez a game!!!!!
Legjobban a nők tetszenek benne (csak a párom meg ne tudja)
Már vagy 10 nőt lefektettem, de vannak akik nem akarnak kötélnek állni, de remálem ők is behódolnak majd
Aktív témák
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Ryzen 5 5600 / RX 6600 / 32GB RAM PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ASUS PRIME H770-PLUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ez főleg a legnehezebb fokozatban játszóknak jön jól. Én így játszok, és igen élvezetes így a játék. Azaz játszanék