- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
X Factor
addikt
Amikor még én játszottam vele, eleinte rengeteg problémám volt (értsd amíg nem jött 1.2 patch nem is tudtma vele 5 percnél többet tolni, mert elszállt), akkoriban böngésztem rengeteg fórumot stb... és ott is mások akik gyengébb géppel rendelkeztek pont ugyanaz volt a panaszuk mint neked, h. a kereskedőnegyedben már nem emgy jól pedig eddig... De hát a látványon látszik h. picit eseméydúsabb mint pl az első fejezet

-
X Factor
addikt
Mondtam h. a vas gyenge, az én gépem 1680*1050 max 4aa/16 af, és a mocsári rész azért anno amikor játszottam esőben igencsak megviselte, pedig kraftban jóval előrébb van.

Csökkentsd a beállítoskat és menni fog, nem tudom lehet e külön a látótávolságot, ha lehet akkor főleg azt.
-
X Factor
addikt
válasz
(Bundás)
üzenetére
Azokat majd csak jóval későbbb tudod elintézni. Próbálokozhatsz most is, de akkor használj lötyiket stb...
Egy trükk: Igyál meg lötyiketr amire szükséged lenne, menj el fenn a mittudom én kinek a házához, ott aludj egy órát, a mérgezetség szint megszűnik de a lötyik hatnak rovább, és igyál még és még
, amíg meg nem lesz az összes extra ami kéne, nekem alacson szinte így sikerült kinyírni őket, de egyébként ráér a 3. fejezetben is. -
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
5.ik fejezetben átjutottam a striga kriptájából, az ősi-be ahol Szent György litániáját lehet fellelni, viszont nem tudok kijönni a kaluzkőnél:S Már azt se tudom h. jutottam be, nyomogattam jeleket, és egyszer csak benn voltam, kifele h. vezet az út? Nincs vmi fix kombináció? Néztem a jegyzeteimet is de sehol nincs erről szó h. mely jeleket milyen sorrendben kéne használni?
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Ha rákeresel google-ban h. "witcher vista crash" lesz pár leírás h. elviekben mik segíthetnek, én tényleg mindent kipróbáltam és semmi sem vált be, ugyanúgy cirka 30perc alatt egyszer tuti fagy ha egyaltalan hajlando állást betölteni. Nem marad más mint várni az 1.2-őt. Pedig úgy tolnám

Az alapvető probléma vista alatt ha jól tudom pont a mem kezeléssel van, miszerint 2 gigánál többet nem tud kisoztani virtulais címzésre, és ha játék alatt erre sor kerülne akkor szokott kifagyni, főleg töltéseknél.
-
-
X Factor
addikt
1.2es patchről vki tud már vmit?
-
X Factor
addikt
Hmmm tegnap még ragyogóan játszottam a gammel, ma indítom játék betöltésnél, bejön a betöltés felirat és nem megy tovább, új játék indításánl ugyanez a jelenség fogad, vki tapasztalt már hasonlót? v1.1
-
X Factor
addikt
Csak nálam produkál random fagyásokat a game?
Aktív témák
Hirdetés
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amíg meg nem lesz az összes extra ami kéne, nekem alacson szinte így sikerült kinyírni őket, de egyébként ráér a 3. fejezetben is.

Nem mintha kár örvendő lennék:$