Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Xelo
addikt
én is csak azt találtam még... de 6000 orenem van, ha abból 5000ret elköltök egy vértért amit egy fejezet múlva lökhetek ki
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.
Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Gumi és felni topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Zyxel NAS326
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább veszek vmi jó fegyvert.. vagy azt se? így is jól gyakok. azt észrevettétek ha csoportos stílust használtok 1v1 nagyon nyomorék a csávó? de ha körbevesznek 10en azt a 10et pár pillanat alatt levered, de 1v1nél az az egy is megizzaszt. oké nem ilyen kis viziszutyi lidércre gondolok... ott mindegy mivel harcolsz. meg találtam vmi jó rúnatőrt 3-15ig sebez meg nagyon jó krit és talán mérgezési bónuszai vannak.(?) és jól néz ki.
mondjuk fisztekk után mindegy.