Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
válasz
Rizsa47051
üzenetére
Gondolom usb-kábellel...ez így nem fog menni, ez nem pendrive. Hálózati megosztás a barátod...
-
gabyka
senior tag
válasz
katonab1983
üzenetére
Ezt néztem ki, 10 év gari nem rossz...
-
gabyka
senior tag
válasz
katonab1983
üzenetére
félreértesz, a tab már megvan, a memokártya a kérdés
egyébként 2 giga ram és 128 giga háttér adja az alapot, amúgy pont a hdmi volt a lényeg, itthon teljes értékű a gép, kiváltotta a laptopomat 
-
gabyka
senior tag
válasz
katonab1983
üzenetére
köszönöm az infót, gondolom Neked is hasonló konfigod van, vagy már próbáltál hasonlót. Esetleg érdemes valamire figyelnem még? Gyártó, típus, stb...Szerk.: most nézem toshiba-d van...de gondolom nagy eltérés nem lehet...
-
gabyka
senior tag
Hali! Azt nem tudja valamelyőtök, hogy a thinkpad 8 mekkora és miféle micro-sd-t támogat? A lenovo oldalán nem találtam meg az infót. Előre is köszi

-
gabyka
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Beújítottam egy thinkpad 8-ast. Ledobnám róla a gyári rendszert, érdemes lementeni róla? Ha igen, Ti mivel/hogyan tennétek?
-
gabyka
senior tag
válasz
siemenss65
üzenetére
De lehet kapni pro-val is, sőt, prociból is kétfélével szereli a lenovo, 3740 illetve 3770. Utóbbival (ami neked is van, közben írod) igen bivaly.
-
gabyka
senior tag
Őőő...ez is egy jó ajánlatnak tűnik...erősen gondolkodom rajta. Van a bolttal kapcsolatban valakinek (rossz) tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ahogy a kolléga is írta
összekevertem, pedig nekem is az van a lenovóba