Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonab1983
tag
Ja értem
Passzolom. Sokan esküsznek a Kingston-ra pl, van aki másikra, nekem van egy kingston, egy samsung, meg egy full noname kártyám, mindegyik 32 gigás, a noname is ugyanolyan tökéletesen működik mint a Kingston. Tehát erre nem tudok mit mondani
A sebességosztályt érdemes nézni rajtuk, hogy Class10-es legyen, tudtommal az a leggyorsabb jelenleg. -
katonab1983
tag
Próbáltam igen, én már régóta a Toshiba mellett vagyok, amiben lehet azt veszek. De amúgy ezt is rengetegen dicsérik amit kinéztél, a gyártóval szerintem semmi gond nincs. Amire érdemes figyelni, hogy minimum 2gb ram legyen, minimum 32gb rom, hdmi kimenet. (Amennyiben Tv-re is kötnéd, de szerintem alapból nem árt ha ott van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest