Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonab1983
tag
Ja értem
Passzolom. Sokan esküsznek a Kingston-ra pl, van aki másikra, nekem van egy kingston, egy samsung, meg egy full noname kártyám, mindegyik 32 gigás, a noname is ugyanolyan tökéletesen működik mint a Kingston. Tehát erre nem tudok mit mondani
A sebességosztályt érdemes nézni rajtuk, hogy Class10-es legyen, tudtommal az a leggyorsabb jelenleg.
-
katonab1983
tag
Próbáltam igen, én már régóta a Toshiba mellett vagyok, amiben lehet azt veszek. De amúgy ezt is rengetegen dicsérik amit kinéztél, a gyártóval szerintem semmi gond nincs. Amire érdemes figyelni, hogy minimum 2gb ram legyen, minimum 32gb rom, hdmi kimenet. (Amennyiben Tv-re is kötnéd, de szerintem alapból nem árt ha ott van)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest