Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
bazsimano #10827 üzenetére
Én a chuwit venném, sőt vettem is. Teljesen elégedett vagyok vele. Dual os nem jó, mert felezi a háttértárat.
Én a helyedbe elfondolkodnék a geatbest helyett a banggood.com-ról, bár nem eu-s raktárból vettem, de holland postával bő 3 hét alatt itt volt, áfa, és vám mentesen. Kuponkóddal 159$ ért. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #10829 üzenetére
ez jó kérdés: csak film + netre elég bőven a csak android is.
de ezt nem mérlegeltem, mert ez a windowsos topicha multiplatformot szeretnél, hogy a következő 2-3 évben mindenre jó legyen akkor a dualos Onda jobb lenne.
ha androidos játékok kellenek akkor mindenképpen. (update, most látom, egyik sem duálos. pedig már láttam olyat, bár az lehet hogy csak 8"-os volt...)ha ez nem opció, akkor nem leszel hátrányban a sima win tabbal, hisz netezni, filmezni ezen is lehet. legalább szokja ezt is a gyerek, nem fogja "összeszarni" magát, amikor az iskolában PC elé ül (az androidot majd megtanulja úgyis a szülők telefonján, vagy majd a sajátján, ha lesz neki.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Autós topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest