Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nem nagy varázslat szerintem:
- Win8.1 alatt csináltatsz egy Recovery Media-t (nem tudom magyarul)
- Szerzel egy 8.1pro Update 1 telepítőt
- Letöltöd a gyártói driverekt
- WinToolkit-el a Boot.Wim és az Install.wim-be beleintegrálod a drivereket (meg a frissítéseket ha akarod)
- Rufus-al kiírod az elkészült ISO-t.
- A Recovery USB-ről átmásolod az EFI könyvtárat (nálam csak ez után volt hajlandó USB-ről bootolni)- A készüléken kikapcsolod a Secure Boot opciót, majd Boot módba indítod el kikapcsolás után (nálam Power+VolUP)
- Kiválasztod a pendrive-ot
- Elindul a telepítő és a driverek miatt azonnal Touch felülettel. Onnan már menni fog szerintem
-
cinkoxid
senior tag
Szerintem lehet frissíteni windowson belül pro-ra, ha van olyan lemezképed.
Az anyagminőség szerintem jó. Nem igazán tudom elképzelni, hogy miről lehetne jobb, szerintem egy tabletnek ilyennek kell lennie. Szétszedni is könnyű, nem karcolódik könnyen, bár az enyém billentyűzetes tokban van.
Az egyik haverom, illetve 2 családtag is rendelni fog ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest