Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Jah, megvettem. Egyelőre tetszik. Nem hibátlan a cucc, de (hogy rudit idézzem) ez a legvállalhatóbb win-es tablet perpill. a piacon. Én ki vagyok békülve a klaviatúrával is (bár nekem picit túl kemény, és nem túl jó a nyomáspontja). A legnagyobb negatívum szubjektíve a relatív kis akkuidő. Valszeg kell játszanom a fényerővel, meg esetleg letiltani a wifit, de perpill. nem bír ki egy 8 órás munkanapot (inkább csak 6 órát), és ez azért nem túl jó.
Úgy gondolom, a felhozatalt elnézve egy darabig nem is lesz értelmes konkurencia ebben az árkategóriában (a T100 zsanérja engem jobban zavarna mint az Acer negatívumai), A HP, Dell meg a Lenovo versenyzői pedig nagyon elszállt árazásúak (nem is beszélve a negatívumként jelentkező fullhd felbontásról, illetve sok esetben a (honosított) dokkoló hiányáról...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest