- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Jah, megvettem. Egyelőre tetszik. Nem hibátlan a cucc, de (hogy rudit idézzem) ez a legvállalhatóbb win-es tablet perpill. a piacon. Én ki vagyok békülve a klaviatúrával is (bár nekem picit túl kemény, és nem túl jó a nyomáspontja). A legnagyobb negatívum szubjektíve a relatív kis akkuidő. Valszeg kell játszanom a fényerővel, meg esetleg letiltani a wifit, de perpill. nem bír ki egy 8 órás munkanapot (inkább csak 6 órát), és ez azért nem túl jó.
Úgy gondolom, a felhozatalt elnézve egy darabig nem is lesz értelmes konkurencia ebben az árkategóriában (a T100 zsanérja engem jobban zavarna mint az Acer negatívumai), A HP, Dell meg a Lenovo versenyzői pedig nagyon elszállt árazásúak (nem is beszélve a negatívumként jelentkező fullhd felbontásról, illetve sok esetben a (honosított) dokkoló hiányáról...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest