Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Szürkét rendeltem az mégis konzervatívabb mint mondjuk a rózsaszín vagy a sárga.
10 napos határidőt adtak meg AliExpress-en. Beszéltem a bolttal is és raknak a dobozba EU töltőfejet. Így még azért sem kell majd rohangásznom. Már csak egy microHDMI->HDMI átalakítót kell beszereznem hogy teljes legyen a felszereltség.
Amúgy az vicc kategória hogy DHL-el 10$ a szállítási költség (~2300 forint) a világ másik feléről, de ha Pestről rendelek vidékre akkor is 2000-2500 forint a posta. Hogy van ez?
szerk.: Az hogy azon az oldalon elfogyott nem jelenti hogy másnak sincs már egy darab se. Ami érdekesség hogy néztem egy orosz videót és bár nem mondja de látszik hogy a most Augusztusi Voyo-n már WimBoot-van mert a 32Gb-os tárhelynek csak ~10-15%-a volt foglalva. Sajnos sz*r volt a videó minősége így csupán a csíkot láttam nem a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Robotporszívók
- PC Game Pass
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest