- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Én nem tudom, hogy ezt az infót melyik okos spriccelte szét a neten, de elhiheted nekem, hogy minden valóság alapot nélkülöz a dolog. Nem sokat gondolkozik a gép ha ilyen alapdolgokról van szó, mint office. Persze ha renderelést nézzük, kicsomagolás, komolyabb szerkesztő programok (videóvágás, PS, stb), akkor jobb ha az ember tart otthon mellette egy komolyabb masinát, mert ez már kevés oda, vagy pedig nagyon türelmes usernek kell lenni.
Az office nem feladat neki, azonnal megnyitja, gyorsan menti, meg se érzi. De mondj valamit mást office-on kívül és megnézem.
A korai teszteket meg nem érdemes nézni, mert ezek a gépek még win8-cal jöttek ki. Frissíteni kell win8.1-re és olyan pattogós lesz a gép, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jogász topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest