- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
r3dsnake #2853 üzenetére
Nem értelek miért dühít. Ne vegyél ilyent és kész. Egyébként pedig az 1GB ram, 16G tárhely egy SIM kártyával bőségesen elég akkor, ha valaki a tabot csak alap feladatokra, metro UI-s appokkal használja. Böngészik, levelez, skypeol, olvasgat, youtube, facebook, és store-os játékokkal játszik időnként. A tablet felhasználóknak egyébként egy jelentős szelete ilyen. Még azok közül is, akik megveszik a 2GB/64GB-os tabot, sokan nem használják többre. Úgyhogy igenis van egy árérzékeny vevői réteg, amelyiknek ezek a tabok megfelelő alternatívát tudnak nyújtani.
Ha már itt tartunk egyébként, saját tapasztalatom alapján nagyságrendekkel kellemesebb egy ilyen alap minimál noname windows tabon matatni, mint a korábbi hasonlóan minimál noname androidos tabomon. A felület gyorsaságában, az alkalmazások sebességében stb. tulajdonképpen alig vehető észre különbség ha az MiiX2 2GB/64Gb-os tabomon matatok vagy pedig a Tesco-s csodámon. Mindkettő villámgyors. Mindaddig persze, amíg az alap metros appokat használom. De az esetek 99%-ban ezt teszem. Androidon viszont 1-2 hónap után ég és föld volt a különbség sebességben, kezelhetőségben, az UI sebességében a húgom Samsung tabletje és az én Wayteq tabletem között, pedig a Wayteq még egész korrekt név. De mégis úgy belassult idővel az UI, hogy legszívesebben földhöz vágtam volna időnként. Pl. egy egy áruházi app frissítés alatt gyak beállt az egész, az érintéseket is 5-10mp késéssel vette, az alkalmazások meg fél perc alatt nyíltak meg. Ha reseteltem akkor egy ideig megint normális sebessége volt, de 1-2 hónap után ismét botrányosan belassult.
Lehet, hogy most már jobb a helyzet android fronton is, ezt nem tudom. De a kb. 1.5 éve vett két android tabletnél ezt tapasztaltam. És emiatt nem is nagyon volt kedvem újabb androidra cserélni, de ez mindegy, nem az android miatt írtam, hanem csak azért, mert szvsz igenis van értelme ezeknek a minimál konfigos win tableteknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Hobby elektronika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest