- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejárt az edit:
Azzal a részével tisztában voltam, hogy nem kapom meg a világ legjobb tabletjét/laptopját 100k-s áron, de sajnos az Ügyvezetőnek elég ez a szint és ezt a keretet adta (nem én), mint ahogy a laptopoknál korábban le is írtam.
Tablet témában valóban nem vagyok jártas, mivel számomra érdektelen, munkára és szórakozásra egyaránt, legalábbis nekem még nem volt kényszerem arra, hogy de jó lenne egy... Illetve hazudok, kb 2 percre kéne, hogy megnézzem 1-1 weboldal tabletes nézetét, hogy hogyan fest rajta. :b Otthon pedig HTPC vagy asztali gép, ha kell. Ha nagyon mobil kell megnézni valamit, akkor azt eddig telefonon is meg tudtam nézni.
Pont azért jöttem ebbe a topicba, mert ide - legalábbis remélem - olyanok járnak, akik nálam tapasztaltabbak ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest