Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
Elkalandoztam a 8" win tabletek felé is és a topic-ot olvasva megdöbbentő a termékek árzuhanása. Év elején 100 eFt körül mentek az írásaitok alapján, most már 70 eFt-ért is lehet kapni. A többségnek még így is drága. Pedig ez az OS már ingyenes, az androiddal ellentétben. Bár kétlem, hogy a kínai gyártók licenszdíjat fizetnének a MS-nak az androidos tabok után. A 10"-os win tabok még tartják nagyjából a nyár eleji áraikat. Viszont jó, hogy itt olvastam a várható Core M termékekről. Én megvárom azokat.
Más: VOYO Winpad A1 MINI
Ebben a hozzászólásban egy igen gyanús Aliexpress ajánlat van. Ez már túl szép. Nem értem. A jelenleg 173 vevőt sem (köztük magyarok is). Az "eladót" még kevésbé.
Gyakorlatilag fele ár (ez még hagyján), ijesztő név, semmi előzmény. De hogy még ingyenes DHL szállítás is van! 2 nap alatt! A bibi ott van, hogy vállal 10 nap előkészületet, és 2 nap szállítást. Jó, legyen a szokásos 1 hét a DHL. De utána? Nagyon hamar kiderül, hogy kamu. A legelső vevő szeptember 13-i (még viszonylag normális áron) de még nem értékelt...
Hogy kaphat meg a pénzből bármit is az eladó? Amíg nem igazolják vissza, addig az ali nem utal neki semmit.
Konspiráció: mi van, ha ez az ali egy sima pénzgyűjtési akciója - megrendeltetik a népekkel a nyilván kamu terméket, persze nem lesz semmi -> dispute -> refund.
Eredmény?
1.) Egyszeri vásárló nagyon megörül az ali megbízható rendszerének -> bizalom feléjük nő
2.) Escrow 60 napig használja a népek pénzét ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- reMarkable 2
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest