Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Üdv
xp sp2 nem akar teleülni egy HP NX6310 típusszámú notebookra. Előzmények: számla problémák miatt a frissen települt xp t leszedtem, hogy ne legyen rajta semmi mikor visszük vissza. Prompt>fdisk>non part. delete, primary create (format miatt), és azt törölve vittük vissza. Számla megoldva, gép marad. OK felesleges munka megintcsak, xp intsall boot, alig akar túlmenni a kék load képernyőn, és mikor fejezné be, simán vagy megáll, vagy olvasási hibát ír, vagy befejezi és kiírja hogy nincs hard drive. Faja, fdisk create prim. dos, ígyis ugyan az. Ok Win98 ból format detto. Vista format, kilép, xp install...ugyan az...
Tehát egyenlőre nem tudom mi lehet a probléma, linux is simán fel tudná telepíteni magát a másik kettő mellett is, de XP jelenleg esélytelen, nem tudom hogyan tudta magát úgy beenni hogy lehetetlenség felrakni, de nagyon jól jönne egy kis help, mert a gépet már kéne használni sajnos fontos munkákra.
Üdvözletem: Z (előre thx.)
ui:pü is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Parfüm topik
- BestBuy ruhás topik
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SörcsaPH!
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest