Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Csatlakozom ollie kerdesehez Legyszives irjal mar egy kicsit bovebben errol a progirol amit az http://www.usboot.org-rol
lehet leszedni vagyis USBoot 2.07.zip-rol mert az angol tudasom egyenlo kozel a nullaval.
Ugyan probaltam elolvasni amit javasoltak az oldalon vagyis a QuickStart.txt-t, de nekem magas. Bar nekem nincs kulso USB tarolom, de tanulni szeretnek. Koszonjuk.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
En mint irtam sajnos nem tudom kiprobalni mert nincs kulso USB meghajtom erre 4d-nek kellene valaszolnia hiszen O tette fel a kerdest:
Külső hdd-ről szeretnék xp-t telepíteni egy subnotira amiben nincs külső optikai meghajtó.
Lehetséges ez? A bios látja ugyan az usb eszközt de valami miatt nem megy a telepítés En annyit kerdeznek hogy hova kell tenni a programot a kulso USB meghajtora, vagy a kerdezo 4d eseteben a notira, es egyaltalan mit kell elinditani es honnan? Kep: -
Zola007
veterán
A gond ott van, hogy Boot wiz és boot analyzer nem mutatott összefüggést a zonealarm és a megnőtt boot idő között
Szerintem valami kernelbeli dolgot akaszt ki, ezért a rendszertöltés fájlainak tulajdoníthatnám, azt meg csak nem írthatom kiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BullZeye
veterán
A progikat köszi, hasznos dolog a total uninstall, viszont úgy mondom, vagyis egyszerübben mondom, van egy csomó portable programom, mert próbálok minél kevesebb progit telepíteni, amik mind kiterjesztés függőek, maguktól meg nem állítják be, hogy velük induljon. Nem egy gépre telepítek windowst, és gondoltam egy registry fájlal megoldom, hogy ne kelljen minden telepítésnél beállítanom egyenként, hogy pl a portable office 2003 Word a doc, az Excel az XLS, a PPoint a PPT és PPS...és így tovább.
Remélem érthető amit írtam picit álmos vagyok márEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
akaido
addikt
"...az XP Home verzióban trükkközve lehet csak jogokat állítgatni..."
Erről jut eszembe hátha szükséges bárkinek az XP Home alatti "jog_orvoslás":
[Microsoft Security Configuration Manager]
Az .inf fájlokra való jobb klikkel Telepítés és újraindítás lehet jogokat rendelni XP Home alatt is, ill megjelenik a Biztonság fül a mappáknál.[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
belluska
tag
Köszönöm soraidat, pontosan erről lenne szó. Viszont az angol tudásom a Yes és NOT-nál kezdődik és végződik.Úgy gondolom, hogy az Int.fiók beáll-nál kell végig újra beirkálni a fiókot és a kimenő és bejövő-nél mail.freemail-t kell irni. Nem jól tudom ? Javitsál ki léci.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Talán ez:
"A számítógépemet ha indítom, akkor néha az csinálja, hogy a ventilátorok és minden egyéb felpörög megközelítőleg 2 másodpercig, majd minden leáll, eltelik 4-5 másodperc és újra minden felpörög, de akkor már elkezdődik a betöltés."[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
letoo
csendes tag
Az biztos, hogy SATA vinyó van benne, de nem értem, hogy az miért elnne gond (nem értek ennyire az ilyenekhez). A laptopom egy HP 6735s, a hivatalos oldalon vannak XP driverek, és tudomásom szerint támogatja a laptop az XP-t. Miért baj az, ha SATA-s vinyó van a laptopban?
-
aXXon
őstag
Köszönöm, holnap végig próbálgatom. Erre a fileművelet dologra odafigyeltem! Nem történt semmi a törlés óta.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Czimby
addikt
Szia, kösz a segítséget!
Sajna már én is próbáltam így de nem lehet ezzekel a módszerekkel sem!
Arra gondoltam, hogy írásvédett a file, de mivel nincs tulajdonságok fül nem tudom levenni róla.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
akaido
addikt
Ez a DVMT oké, nekem is Intel vga-s lapom van.
dave93 kolléga a Foxconn biosá-ban nem találta ezt a DVMT beállítást se, ha jól értelmeztem. Ezek szerint ilyenkor is műxik ez a dolog és alapból pölö 128 megát ölel fel?
(nálam nincs gond hiszen vagy DVMT vagy Fix módban is tudom használni, sőt PCI-X zsuga esetén be sem kapcsol az alaplapi)Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
westlake
félisten
szerintem a filenevekbol eleg egyertelmuen kiderulnek a pontos kb szamok
KB950759
KB949269
KB950760
KB951748
KB953155
KB953838ezek kozul az upetek kozul egyik sem olyan, amelyiknek ne felelne meg a rendszer, amin a wu-t futtattam.. meg mindig nem vilagos szamomra, hogy miert nem ajanlja fel a wu ezeket az update-eket..
mod: egyebkent a 953838-nak nem az a fileneve, ami az altalam linkelt kepen lathato, mivel az a file az explorer 6-hoz valo.. a mostani linken mar a helyes, explorer 7-es file lathato..
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
RAiN91
őstag
A boot device prioritynél soha sem volt a SATAs 250-es vinyó, nem lehetett kiválasztani, ezért a 80-ast raktam, mégis elindult a windows.
(biosban felismeri a SATA-s vinyót, ha bennt van a 80-as, ha nincs)
Windows telepítő lemez: megpróbáltam a helyreállítást, csak ott az volt a gond, hogy rendszergazda jelszót kért, amit persze a win. telepítésnél nem adtam meg.
ASUS cd-vel is bootoltam, azzal is semmi.
fixmbr, fixboot, azt nem ismerem, le tudnád írni, mit, hogyan?
köszi! -
RAiN91
őstag
letöröltem róla mindent, ami nem rejtett. (rejtett fájlok mutatása kipipálva, így sincs semmi).
Érdekes, 76GB helyett csak 68GB szabad hely van.
Formázom, kiveszem, megnézem mi lesz. Vagy ne, tegyem, mert lehet vannak rajta "super titkos rejtett" boot fájlok, amit ha letörlök, akkor vége a windowsnak? -
kekbon
csendes tag
4 gb ramot raktam az új gépembe (Core duo 2.5). Azt tapasztaltam, hogy IE, illetve asztalműveletekkor (hálózaton, sajátgépen tallózás....) a gép néha mélázik 5-10-20 másodpercet. Ekkor semmiféle módon (ctr+alt+del vagy más) nem tudok beavatkozni, a gép látszólag lefagyott, aztán magához tér, és bármiféle hibajelzés és probléma nélkül dolgozik tovább. Firefoxos böngészésnél ezt még sohasem tapasztaltam. Van valaiknek ötlete mi lehet ez?
XP SP3, friss install
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest