- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
batmab
senior tag
válasz
lorcsi #38285 üzenetére
Üdv!
ami ebben a mappában van, C:\Documents and Settings\X.Y\Local Settings\Temp, azt nyugodtan töröld ki mindet...nem lesz probléma, én hetente csinálom..
++
windows mappa, rejtett fájlok mutatása, és a hfmig utáni kb-s mappák mehetnek mind a levesbe...nem tom h tudod-e,azért irtam ezt is..sokat számit a gépnek...
-
-
-
-
Kernel
nagyúr
A fixboot (így paraméter nélkül) az aktív partíció első szektorában (bootszektor) a boot-kódot írja felül. Ennek a kódnak annyi szerepe van, hogy a bootfolyamat során indítsa az Ntldr (kerneltöltő) programot.
Ha a Windows egyszer már elindult, az indítókóddal nyilván semmi gond.
A fixboot és fixmbr parancsokat gyakran szajkózzák a fórumokon, sok esetben láthatóan fogalma sincs róla az illetőnek, hogy miről "beszél".
-
Tosee
őstag
Én leformáztam a vincsit amin a linux volt, vagyis töröltem a linux által létrehozott particiókat és újakat hoztam létre, majd XP telepítőről megformáztam NTFS-re. Restart... Ugyan úgy a bootoltam az XP telepítő cd-ről, és a hibajavító konzolon (J). oda beírtam, hogy fixmbr, majd ha végzett fixboot és ha ez is megvan restart...
-
Tosee
őstag
Én a legutóbb úgy csináltam, hogy valami particionáló progival leformáztam a vincsit amit a linux (ubuntu) volt, majd XP telepítővel átformáztam NTFS-re. Utána bootoltam a telepítő cd-ről mivel nekem a grub-ot az XP-s particióra tette tehát még azt is javítanom kellett. A telepítőben a J javítás - majd Fixboot, Fixmbr és nálam most bootol rendesen az XP...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged