Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, lenne egy olyan kérdés, mi szerint a Windows XP esetében, van e mód rá, hogy a service pack-ok feltelepítését követően, a feleslegesen keletkező biztonsági mentés állományokat kipucoljuk? Régen volt már XP-m most sincs , viszont szomszédomat érdekelné a dolog
-
törölt tag
Köszi, ez lesz a könyvtár neve, mert a Google kapásból kidobta rá ezt:
-
energy4ever
addikt
Lenne egy problémám win xp-vel.
Azt szeretném hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor töltsön az xp, írja ki hogy üdvözöljük, stb...
Nekem az jön be üdvözöljük helyett hogy rendszergazda, alatta be kell írni a jelszót, és OK/enter-el belép, én azt szeretném hogy ne keljen semmit se csináljak, hanem egyből lépjen be!
Na de akkor most jön az én gondom <-- ez a kép szerintem mindent elmond!
Valaki tudna segíteni nekem[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz energy4ever #41156 üzenetére
Hálózatoknál távolítsd el az ipx/spx network -öt. Nekem akkor volt ilyen amikor az a protokoll fent volt.. De ez csak egy lehetőség a sok közül..
-
energy4ever
addikt
válasz God Vazzeg #41157 üzenetére
Oké, de azokat hogyan tudom eltávolítani/hol találom azokat?
-
God Vazzeg
veterán
válasz energy4ever #41158 üzenetére
Hálózatokon jobb gomb - tulajdonságok, ezen belül helyi kapcsolat jobb gomb - tulajdonságok. Lehet más a szöveg, nincs xp-m, fejből nyomom Itt ha van ipx/spx, azt távolítsd el, majd restart. Ezután kellene lennie egyszerű felhasználó választásnak
-
brd
nagyúr
válasz energy4ever #41156 üzenetére
Ha van a telepített programok között olyan, hogy Novell Client, akkor azt is javasolt eltávolítani (amellett, amit a topictárs írt, ill. a Novell Client eltávolítása elvileg azt is megteszi). Persze ha csak nincsen rá szükség.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
energy4ever
addikt
válasz God Vazzeg #41161 üzenetére
Hát a Helyi kapcsolatból mindent kiszedtem, és Novell Client nincsen a gépemen, de még mindig ugyan azt írja ki...
Még valami ötlet esetleg? -
nagyúr
válasz energy4ever #41162 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz energy4ever #41164 üzenetére
A kézi javítás sem?
Regedittel, ForceAutoLogon állítással?
A logon policy nincs elállítva?"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
energy4ever
addikt
-
csucsu21
aktív tag
sziasztok
most néztem hogy az automatikusan induló dolgok között van 1ien
activecaptions.exe ez mi lenne ? ja és valami allsnap.exe is és mind a 2-őt a windows mappából
lehet nem káros de nem emlékszem hogy lett volna ien régebbenElőre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
laceeeboy
tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy régebbi netezős gép, amit újra kell raknom. Jelenleg is XP fut rajta. Restartolok, CD-ről boot, elkezdi tölteni a dolgokat, majd mielőtt még a partícióválasztós részhez érnék (ott ahol kiírja, hogy nyomjak F6-t RAID vagy más eszközillesztők telepítéséhez), kidob egy olyan hibát, hogy hiányzik az:
"ah9i6ds2.sys" fájl. Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Két XP cd-vel is próbáltam, eddig mindkettő hibátlanul működött mindig, tehát ezt a lehetőséget kizárnám.Elég sürgős lenne, csak 1-2 napig van itt a gép. Előre is köszönöm szépen mindenkinek!
-
student
őstag
én barom nyomtam egy defragot a vinyóra
és ahelyett hogy jobb lett volna csak lassabb lett a vinyó
elinditok egy progit és 1-2 másodpercre megáll a gép világit a vinyó ledvan valakinek ötlete?
-
föccer
nagyúr
-
SLYM
veterán
sziasztok, a szomszédnak segítenem kellene beállítanom egy teljesen átlagos kis olcsó tp-link wifis routert. az asztali gépén, ami lan kábellel lesz összekötve a routerrel win7 van, a laptopon ami a wifi jelét akarja venni, azon pedig winXP. fingom nincs mit, hogy kéne csinálni, összekötni össze tudom, de ha nem működik egyből, akkor nem tudom mit kellene beállítani és melyik gépen. valaki tudna ezzel kapcsolatban írni egy teljesen átlagos "telepítést" röviden? köszi
szerk: ja és ilyen betárcsázós invitel nete van, ha az számít valamit
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem egy gépre a windows xp-t, msdnaa-s seriallal.
Aktiváltam a rendszert,de mikor a frissítésnél ellenőrzi,hogy eredeti -e a windows akkor elkezd pörögni a zöld kör, majd tovább ugrik és egy üres ablak lesz előttem.
Nem tudja leellenőrizni,hogy eredeti-e a rendszer.
Ezt meglehet-e csinálni úgy,hogy ne az internet Explorert használja erre hanem valami programmal én saját magamnak ezt megtegyem?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
laceeeboy
tag
-
Gerisan
tag
Hali!
Újra akarnám telepíteni az XP-t de azt írja ki hibának hogy nem találja a accgxhk8.sys fájlt. Nem találok erről a fájlról semmit a neten és a lemez biztos jó mert már sokszor telepítettem erről a lemezről. nem tudom mi lehet a baja.GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ma megakartam változtatni a windows XP-n a termékkulcsot a Winkeyfinder-el.
A kulcs meg is változott,de ujrainditás után nem akar beengedni a rendszerbe,mert kéri,hogy aktiváljam a windows, de ezt nem tudom megtenni,mert valami olyasmit ir ki,hogy nem tud kapcsolatba lépni a aktiválást ellenőrző valamivel.
Így nem tudok belépni, pedig tutira van net a gépen,de mégsem.Mit tudok csinálni most?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Panthera
őstag
válasz atti1848 #41179 üzenetére
Szia!
1-2 próbálkozás után be szokta dobni a hálózati beállítások ablakot, ott próbálkozz (bár én eddig ezt proxyval tettem csak meg, egy sima netnél nem tudom mit kellene beírni).
Amúgy könnyen lehet, hogy csak nem elérhető az aktiváló szerver, nekem már volt ilyen.
Vagy marad a telefon.[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #41175 üzenetére
Sikerült aktiválnom a rendszert,de mikor frissíteni szeretném kiírja,hogy a "A windows rendszer érvényesítése nem fejeződött be" és az a legrosszabb,hogy bármit is csinálok nem tudom megoldani,hogy érvényesítse a rendszert, pedig msdnaa-s serial van hozzá, így a frissítéseket sem tudom telepíteni.
Mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz Panthera #41182 üzenetére
Hmmm.Ez sem megy.Ezt írja.
Asszem akkor a telepítő lemezzel lesz a gond,mert nem a sajátomról telepítettem,hanem egy másikról.Akkor marad a saját és ujratelepítés vagy crackelés
-
Panthera
őstag
válasz atti1848 #41183 üzenetére
Máskor jártam már úgy, hogy letöltöttem egy rakat frissítést manuálisan és bizonyos frissítéseknél (ami nem fontos biztonsági frissítés, mert azokat le lehet tölteni) érvényesíteni kellett a win-t.
Azzal a kis ~1 mega méretű progival próbáltad? Úgy rémlik, egy kódot generál le.Nézd meg ezt a leírást, hátha segít.
[link][ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz Panthera #41184 üzenetére
Igen próbáltam mindenfélee kis progit amit felkinalt.Most próbáltam amit írtál, és engedélyeztem az axtive x vezérlőt vagyis ahol tudtam ott a kérdés-t jelöltem ki, de most is mikor elkezdi ellenőrizni az érvényességet akkor pörög a zöld, majd tovább dob egy üres oldalra és kész, semmi.
Erre dob át:
http://www.microsoft.com/genuine/validate/ValidationResult.aspx?displaylang=hu&End=http%3a%2f%2fwww.update.microsoft.com%2fwindowsupdate%2fv6%2fdefault.aspx&ReportSuccess=true&cCode=HUN&Error=10&PageName=validate
-
Panthera
őstag
válasz atti1848 #41185 üzenetére
Utánanéztem ennek a "msdnaa"-nak, látom ez egy speciális liszensz.
Nem lehetséges, hogy korlátozott?
Vagy én még arra gondolok, hogy meg lett bolygatva ezzel a kulcs-cserével a rendszer és az okozza a hibát.Nincs több ötletem, esetleg próbáld meg egy másik böngészővel. (Bár lehet, hogy nagyon ragaszkodik az IE-hez, a dolog speciális volta miatt).
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
-
Csöves
őstag
Mi lehet az oka annak, hogy a mikrofon némítás pipát minden induláskor berakja valami?
Win. újrahúzás nélkül megoldható?Aquila non captat muscas.
-
félisten
válasz Csöves #41189 üzenetére
Előlapi csatiban és a hátlapi csatiba csatlakoztatott miki esetén is előjön a jelenség? (Nem írtad, hogy alaplapi hangkarid van, vagy nem, ezért kérdem)
Próbáld ki, hogy ne legyen a gépre rádugva a miki, meg úgy is hogy igen. Mindkét esetben elnémítja?[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
XP-t fel lehet telepíteni CF kártyára?
Régi gépbe tennék egy IDE-CF átalakítót, abba egy CF kártyát.Működne a windows xp? Elég a sebessége a CF kártyának? Nem nagyon értek ehhez,
csak most szerezném be a kártyát, meg az adaptert és ha nem működik, akkor nem veszem meg.Köszi a választ!
Üdv
Levi
-
vilmaboy
őstag
Segítsetek légyszi!
Xp a gépen + firefox... ez az anyaszomorító napok óta, szinte minden weblapra ezt írja ki...
mit kell csinálni vele?[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Csöves
őstag
-
vilmaboy
őstag
válasz Levi123 #41193 üzenetére
az oksa... nekem az a bajom, hogy kiírja. eddig soha nem írta ki. olyan weblapokra megyek fel amikre eddig is jártam. kiírja pl a google találati oldalaknál, a raiffeise bank online oldalánál, gmailnél... tuti hogy ezeken jó a tanusítvány... ezért nem értem mi állítódhatott el rajta... Ki tudom kerülni... nem az a gond, hanem hogy változott valami ami miatt kiírja.
-
vilmaboy
őstag
válasz Csöves #41194 üzenetére
olyat már láttam, hogy a file amiben tárolta a driver a beállításokat írásvédett volt és emiatt nem mentette el a beállításokat. de azt megmondani, hogy melyik volt ez a file... már nem tudnám sajna.
[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
válasz vilmaboy #41197 üzenetére
A Firefox újratelepítésével sem javul meg?
Mentsd le a könyvjelződet, aztán a beállításokkal együtt mindent törölj(uninstallnál valamit ki kell pipálni) és próbáld meg újratelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest