Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
azilardesz
üzenetére
igen. DE ha konkrétan megmondod milyen alkalmazások miatt aggódsz, akkor biztosabban tudunk segíteni

-
pzstm
titán
"first of all you have to patch the uxtheme files, disable the UAC, take ownership of the explorer.exe and explorerframe.dll, apply the patches, copy the theme, restart your computer and apply the theme. thats all."
Erősen csak sjaát felelősségre...és utána bármilyen összeomlás és megmagyarázhatatlan jelenség írható máris ennek a számlájára

-
pzstm
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Legközelebb letöltheted egész egyszerűen a Letöltések menüpont alól is. Megspórolhattál volna egy guglizást akár

(átírtam a linket is
) -
pzstm
titán
"Sokak számára kellemetlen csalódás volt az MSDNAA-n keresztül letöltött angol nyelvű Windows 7 Professional kiadások magyaríthatatlanságával szembesülni. Nos, hivatalos út továbbra sincs a fordításra, azonban már lehetőség van a telepítő CD képfájlban való turkálás nélkül, egy már feltelepített rendszer nyelvét cserélni.
A megoldás kulcsát a Vistalizator nevű segédprogram használata jelenti, melynek segítségével a szükséges rendszerfájlokat kicserélhetjük a Windows 7 újratelepítése nélkül."
!!!HASZNÁLAT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! (hisz mint tudjuk, csak az Ultimate/Enterprise verziók esetében van lehetőség MUI telepítésére)
-
pzstm
titán
Tudom nem Windows7, de azért hátha érdekel valakit.
Publikus Office 2010 Beta -
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
rup1u5
üzenetére
Nem lenne elég a magfelelő nyelvi csomagot letölteni hozzá?
Hivatalosan csak Ultimate/Enterprise esetében van lehetőség MUI telepítésére.
szerk.:
Balinov: nem próbáltam még, de 99,9% hogy menni fog. (Win7 prof x86-hoz kapott kulccsal a Win7 prof x64 beaktiválható volt..... más nyelvi csomag esetében nem tudom mi a helyzet
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
Yushchenko
üzenetére
kompatibilitási módokat próbáltál esetleg? Vagy kézzel megetetni vele az INf fájlt pl?

-
pzstm
titán
válasz
Salvador20
üzenetére
mert a hibernálás az nem alvás...az olyan mélyebb valami...hibernálásból szoftveresen nem igen ébreszted fel a gépet tudtommal

-
pzstm
titán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nem játékra lett kitalálva

-
pzstm
titán
Homegroup a legnagyszerűbb dolog szerintem..... azt ugye tudod, hogy csak akkor megy a csatlakozás, ha mindkét gépen a hálózat típusa Home (Othhoni)-ra van állítva?
ADvanced sharing settings-be be van kapcsolva az, hogy "Allow Windows to manage homegroup connections (recommended)" -
pzstm
titán
válasz
Membrán
üzenetére
Guglizni
"I used to have the same error,after lots of googling i found this:
Error 0x10E0 is a windows explorer error relating to your internet browser. It relates either to a remote desktop software application or general internet browser error.To fix errors such as Error 0x10e0 you should run one of the commercial registry cleaning software on the market.
I bought Error Fixer cheap Registry Cleaner from http://ms-errors.com and it solved the problem.
Source(s):
http://ms-errors.com"
ilyet is találtam
"or everyone: Forget programs like MS-Errors or any other registry cleaning tools!
You've to pay for them, but they won't resolve the problem. I had this stupid error too. But I'm using Vista 64.I had a strange process in my Task Manager. After ending it, I checked this file with a simple Anti Virus Program
which found a Trojaner in it. I deleted the file and the popup never came back.
" -
pzstm
titán
válasz
Windsurfer
üzenetére
csak Nálad van....rossz driver, esetleg valami 3rd party app vagy hardverhiba okozhatja.....kékhalál esetén szokott írni egy fájlnevet és hibakódot...ha megosztod velünk, talán tudunk mondani valami konkrétumot is

-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
én is szutyok 20/20-as wifin "szenvedek" itt a jól megszokott 100/100 helyett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mert beleszerkesztettél...amúgy csak én dobtam más linket mint Te és Morden24 kollega

-
pzstm
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Te meg aztán már végképp nagyon lemaradtál

-
pzstm
titán
Windows7 verziók összehasonlítása

Hát nem megelőztek?
-
pzstm
titán
válasz
LLKobe
üzenetére
hogy ha jól tudom akkor a 64 bites oprendszerekhez elég gyenge a driver-ellátottság
Rosszul tudod. XP x64 esetén még megállta helyét ez az állítás...
-teljesítményben mennyit bukok ha marad a 32 bites OS?
nem igazán sokat....-32 bites progik mennyire futnak gyorsan a 64-es OS-en?most már nem.
Teljesen gyorsan, hibátlanul futnakDriver ellátottsága milyen a 64 bites Win7-nek?
99,9%-osnak mondanám (csak mert semmi nem 100%-os, amúgy azt írtam volna
Azon túl hogy a 64 bites OS kezeli az összes ramot, gyorsabb mint a 32-es?
Véleményem szerint igen (jöhetnek a kavicsok
)Illetve van még vmi amit feltétlen tudnom kell ha váltok?
Nem hiszem...ha baj van, majd úgyis segítünk
Nincs vmi okosság amivel 32bit alatt is használhatom a 4gb ramot?
Nincs és nem is lesz
-
pzstm
titán
válasz
Mariann294
üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Mariann294
üzenetére
beépített tűzfal + MSE teljesen elegendő

-
pzstm
titán
válasz
Newyorker
üzenetére
én csak a Creative-os hardwaredtől félnék.....nekem ilyennel nincs tapasztalatom, hátha valaki más tud felvilágosítást adni, esetleg Creative-éknál asztalt borogatni
(emlékeim szerint nincsenek toppon driver-írásban...persze lehet keverem őket valamelyik másik céggel
) -
pzstm
titán
válasz
Newyorker
üzenetére
nagy részét várhatóan igen (persze főleg régebbi hardverek esetében erre semmi garancia nincs)
Ha a hardware-id gyártó adtak ki Vista drivert, akkor szinte 100%-os lehet a siker, ha csak XP-s driverek vannak, akkor lehet kicsit rizikósabb a dolog....De nem hinném, hogy komolyabb problémába ütköznél

-
-
pzstm
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest