Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Én is megvárom inkább a public betat, a 6956-os build van fent, és ennél is ugyanúgy, mint a 6801-esnél is, az előlapi fülhallgató bemenet nem működik. Lehet, hogy user error, ezt valaki megoszthatná velem. Amúgy nekem az új tálca nagyon tetszik, sokkal használhatóbb, és az aero ablakokat is lehet már használni, ami megint egy jó pont. Viszont letenni a tálcára kis ikonként a programokat nem tudom hogyan kell, plusz ezen a linken említi, hogy ha a programot rögzíteni akarjuk a tálcán, az ikon melletti nyílra kell kattintani, viszont nálam nincs kis nyíl. Ezeket valaki meg tudná nekem magyarázni?
Aktív témák
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Marathon (2025)
- Yettel topik
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Parfüm topik
- Directive 8020 - Egy perc alatt minden, amit a játékról tudni kell
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest