Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam sok módon feltelepíteni az essential verziót, de sikertelen. Egy bizonyos pontos, amikor már eljut a konfigurálásig "Set up Windows server 2012 essential....." .Csak annyit ír ki, hogy "an error has occured, restart your server"...A legrosszabb, hogy semmi error code, hogy legalább lehetne következtetni mi is van, csak annyi hogy hívjam a microsoft-ot....
Ugyan erre a gépre a Windows Server 2012 RC hibátlanul felmegy és ugyanerre a gépre virtuális gépen az Essential is felmegy.
Bárkinek vmi ötlet?
Install forrás: USB és nincs Raid sem, csak egy üres 1TB HDD. Ötletem sincs mi lehet a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest