- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A 3G oldal nem publikus, zárt APN-ben van. A másik LAN pedig szintén le lesz korlátozva felsőbb szinten (a mikrotik routerben..). Csak először működjön a dolog.
Viszont időközben sikerült beállítani elvileg, hogy a megfelelő interfészt használja, de nem akar működni, még a ping sem (pedig engedélyeztem a tűzfalban, ugyanis a Win Server 2012-ben alapból nincs engedélyezve a ping).
Egyébként egy másik gépnél ugyanez a konstelláció működik, csak más körülményekkel (más fajta 3G router, win7, hálókártya is kicsit másabb..).
De akármit akárhogy állítok, nem akar menni. Egyszer működött a laptopomon úgy, hogy kilőttem a wifit, és akkor minden kérést a LAN-ra irányított (ami ugyebár a 3G routerrel volt összekötve). Na így elértem az adott APN-ben lévő 3G eszközt. De amint bekapcsoltam a wifit, rögtön a wifi felé kezdett el kommunikálni. Gondolom a két LAN esetében is hasonló a helyzet.
Egyébként ez egy WLINK ipari 3G router, de már kezdek arra gyanakodni, hogy rossz. De remélem inkább az van, hogy csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest