Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Igen ismerem ezt a programot, ha legközelebb elfogy a memória, akkor a process explorer-el megpróbálom majd pontosabban kideríteni, hogy mi lehet a gond.
Kipróbáltam azt, hogy elkezdek 1 másolást, még mielőtt bármi más programot elindítanék. Na így nem akad ki a memória, de látszik, hogy a windows memóriakezelője az én esetemben legalább 2GB-ot használ el a file cache-eléshez a másolás első szakaszában. Aztán, mintha történne valami és szépen elkezdi visszavágni a file cache-elésre használt memória méretét.
Amúgy egy 10GB-os fájlt másoltam át a merevlemezről egy usb-s merevlemezre.A Windows 2003 SP2 x86 és x64 szervernél a "SystemCacheDirtyPageThreshold" registry bejegyzéssel szépen be lehetett állítani, hogy az OS mennyi cache-t használjon fájlok másolásakor.
Sajnos ez az opció a 2008 szervernél hatástalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest