- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Idáig ami adott az egy házikó és egy táp.
Tehát még az elején vagyok, de megpróbálok mindennek a döntés előtt utánajárni, hogy ne dobjak ki pénzt feleslegesen. Erősen viaskodok magamban az LGA775 VS LGA1155/56 párharcon.
Eleve hátrányból indulok, mert asztali konfigot állítok össze szerver célra, de nem szánok rá olyan sokat, mint amiből kitelne egy profi megoldás. Ha elegem volt belőle, majd hazahozom, használom, ha nem akkor eladom a végén.A használatához nem is a cpu-n van a hangsúly (lásd fent), hanem a memórián és a vinyókon. 8GB-ot raknék majd bele, vinyókból is legalább 3+1-el akarok kezdeni.
Mindezt pedig egy olyan oprendszerrel megfejelve, ami lehetőséget ad több távasztal egyidejű használatára. Lehet, hogy a win2k3 is elég lenne egyébként.
A keretet nem döntöttem még el, de szeretnék 150 alatt kijönni belőle. Tudom, hogy szürreális vágyaim vannak, de ennyit szánok rá indulásnak. Szerintem csak telik belőle pár "kacatra"...
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Hobby rádiós topik
- Energiaital topic
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Elektromos cigaretta 🔞
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest