Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Macibook
üzenetére
Kipróbáltam a Server Backup-ot, hát számomra ez egy összevisszaság amit ez csinál....
Ha azt szeretném, hogy mindent de tényleg MINDENT backupoljon, akkor elvileg be kellene helyeznem a telepítő lemezt, és a repair computer fül alatt található system recovery-vel meg lehetne oldani a dolgot, igen ám, csak hogy ott nekem semmilyen image-et nem lát.... Hálózatról nem próbálkozom, mert pont ez lenne számomra a lényeg, hogy a server-ben található 2. HDD-n lévő mentést állítsam vissza szőröstől, bőröstől amit ugye nem lehet kiválasztani....
Dvd-re pedig nem akarok 20 gigát kiírni....
Wbadmin-ban nem vagyok profi.....
Nos eddig azt elértem, hogy próbából visszaállítani csak a file-okat,mappákat, valamint a system state-et, és besz*rt a server...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest