Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Zoli133
addikt
Nah válaszolt az ügyfélszolgálat, hogy cserélnék az alaplapját a telefonomnak. Menjek bele és adjam le megint határozatlan időre, vagy próbáljak egy cserét kiszedni, egyáltalán utóbbira lenne esélyem? (remek kérdés miért az off-ba írom, elférne a szakmaiban is..)
-
gzbotii
nagyúr
Nem vagyok egy nagy WP fan (suprise!) de az ajtot becsapta nallam is egy GSM boltos: szerinte a 610 es az 520 kozott nincs nagy kullonbseg. Meg mar 3 hete halott a WP mert a Nokia is atalt az Androidra. Es mar csak azt gyartanak!!!4!!4!4!!negy
Droid (es iOS-re eskuszom) de azert kicsit helyreraktam a csavot, hogy lecci' ne gyurja a fejem ekkora marhasagokkal mert jelek szerint az O szakertelme az enyem alatt van. Kicsivel. -
Воланд
titán
juhu, kint van a nokia x tesztje.
es fel hattol fel kilencig build keynote.
-
pushalias
addikt
Ó, boccsánat, hogy a szopnak-e az iksz éven felüliek témában írtam valami erkölcstelent.
-
dejaris
addikt
Menyire igaza van.
-
gzbotii
nagyúr
Baratnommel boncolgattuk a BJ temat, mert szerinte a 35 eves korosztaly nem csinalja. Mondom ha ugyan me nem? Te se fogod? Erre a valasza, idezem szo szerint: "nem, en csinalni fogom vegig, en ebbe nottem bele"
-
Alexios
veterán
nézegettem appokat a 1020-amra storeban, nokia xpress-nél nézem értékeléseket:
Nem jó... Google Chrome-t akarok, Adobe pluginnal
Google chromét akarok!!!én meg két maláj kurvát akarok, most.
-
válasz
Oppenheimer #33571 üzenetére
Az asztalin nem lehet valahogy letiltani, hogy mondjuk a meteos fb ne a metros ie-vel nyissa meg a linkeket? Eleg zavaro...
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #33571 üzenetére
Egy biztos. PH-ról linkelni, nem.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #33568 üzenetére
Mitől tudna? Ugyyan az a metros ie11, mint w8-ban. Asztalon meg a tököm szerencsétlenkedik.
-
Воланд
titán
-
válasz
Oppenheimer #33551 üzenetére
Nekem a szervízhez van kapcsolatom, de ez helyi jellegű
(#33552) Zoli133
Jó szakközepet választottam, semmi több -
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #33551 üzenetére
Mivan velem?
-
Zoli133
addikt
válasz
Oppenheimer #33546 üzenetére
Az a bosszantó, hogy baromira jó telefon/rendszer lenne, csak az állandó panaszkodás a túloldaról, hogy zúgok az elééggé nagy szálka a szememben.
(#33550) Crytec210 Ne légy önző, nekünk is megadhatot a jobb supporthoz vezető ajtó kulcsát.
-
válasz
Kivéve ha van ott dolgozó ismerősöd.
-
Blyan
félisten
válasz
De a lényeg, hogy hiszel a rendszerben.
-
savoo
addikt
válasz
Azzal biztos jól jársz
-
Zoli133
addikt
Ha már support, meg elégedetlenkedés.
Egyi ideje, valami baja van a cuccnak, túloldalról sokszor panaszkodnak, hogy érthetelneül zúgok. Március elején leadtam a telefonom, visszakaptam másfél hét múlva, hogy szoftverfrissítésre javult. Hát nem. Írtam panaszlevelet, központ ügyfélszolgálatnak, ahol megkértek, hogy teljes átvizsgálásra adjam le, időbeni aggódásomra pedig azt mondták kiemelt prioritással kezelik az esetet. Rz két hét volt.....
Ma visszakaptam és kiderült, hogy semmit nem csináltak vele.
Ráadásul a legszebb, hogy az ügyfélszolgálatos megígérte, hogy tájékoztat amint van fejlemény, erre tegnap és ma is ráírtam arra semmi válasz, illetve miután a NOkia Care szólt, hogy ott a telefonom órákkal később, írtak aközpontból is erről, persze esetleírást nem kaptam, mikor elmentem a telefonért ott derült, ki hogy két hét alatt semmit nem csináltak.... -
savoo
addikt
Témába vágó.
Az előbb jött egy hibajegy:
"Folyamatosan lefagy a telefonom, nagyon idegesítő, pont a sürgős helyzetekben használhatatlan.
Tanácsot kérek!"Ez egy SGS3.
-
válasz
Barthezz2 #33536 üzenetére
A droidos telefonok _altalanossagban_ lassabbak/szarabbak, mert boldog-boldogtalan skinelheti, stb. oket. Ezenkivul mas a filozofia a cross-app sharingrol, blablabla. Parom SGS3-a peldaul _hasznalhatatlanul_ lassu volt a hivatalos ROMmal, most CM-al kiraly.
Szoval aki szerint mind szar, mind fagy, annak nyilvan nincs igaza, de teny, hogy egy 520 lehet jobb vetel sok esetben, mint egy random beleposzintu droid.
-
válasz
pushalias #33530 üzenetére
Ha ezek után én azt olvasom, hogy ugyanolyan instabil, mint a droid (nyilván ugyanabban az árkategóriában), akkor mit tudok mondani? Semmit.
Igen, én meg ha leírom, hogy még semmi bajom nem volt a droidos telefonommal, akkor én vagyok a hülye, mert a droid az mind fagy, meg mind szar..
-
catroot
veterán
-
pushalias
addikt
válasz
catroot #33531 üzenetére
"egy szoval sem mondom, mondtam, hogy szar a rendszer. Magaval nem is a wp-vel van bajom, mert fejlodik."
Valóban nem.
„Az ami nagyon zavar, az az, hogy egyszerűen nem fejlődik a rendszer.”
„Azt vártam, hogy legalább olyan stabil lesz, mint a 7 volt. Ehelyett semmivel sem jobb a droidnál.”
-
pushalias
addikt
válasz
catroot #33521 üzenetére
Én azt tudom erre mondani, hogy ha az appok a téma, akkor a WP7-hez képest nagyon komoly a fejlődés. Ettől fügetlenül tény, hogy aki app buzi, annak nem ajánlom. De ez ismert dolog ezer éve. A sokat frissülésről meg annyit, hogy az (surprise!, surprise!, surprise!) a fejlesztő felelőssége.
A stabilitási problémákról meg annyit, hogy biztosan vannak szar telefonok, meg biztosan vannak fagyást meg újraindulást okozó szar 3d party alkalmazások, csak ezek engem bő két év (WP8 esetén 1 év) alatt egy kivétellel (egy gyári hibás tesztkészülék) valahogy mindig elkerültek, igaz, én talán ha 2-300 appot próbáltam ki eddig. De az is lehet, hogy a L620 valami high-end készülék, ami GDR3 óta (az mikor is volt?) az istennek nem bír random fagyni meg újraindulni (előtte néha volt rá példa). Ha ezek után én azt olvasom, hogy ugyanolyan instabil, mint a droid (nyilván ugyanabban az árkategóriában), akkor mit tudok mondani? Semmit.
Abban teljesen igazad van hogy a WP nem mindenkinek való, én legalábbis biztosan több embert beszéltem le róla eddig, mint rá. Én valamikor két éve nagyon is jól utána néztem, miért és mire váltok droidról, és bár nem volt a kapcsolatunk mindig zökkenőmentes, mindent összevéve tényleg azt kaptam, amit vártam, és az nekem megfelel. Minden hibájával, hiányosságával együtt.
Szerintem nem véletlen egyébként, hogy leggyakrabban éppen olyanok akadnak ki a végén és melegítik fel újra és újra illetve tartják fent a "mégis csak szar a wp" témát, akik az elején éppen, hogy kurva lelkesek voltak. Megvettek egy telefont, amivel szemben óriási várakozásaik voltak, és kiderült, hogy tévedtek. Azt meg ugye az ember szereti kibeszélni magából.
-
Tenyleg botranyos az Outlook.com EAS kapcsolata is. Egyszeruen nem tudom megoldani azt a feladatot, hogy toroljek 30k emailt. Nem megy.
-
negyedes
addikt
a nokia feltamasztja a 3310-es mobilt.
[link]
-
istnag
addikt
válasz
Pttypang #33464 üzenetére
Itt sem fenékig tejfel az élet...
Alkalmazás frissítés pl az ~1 hónap alatt kb 4 volt:
-1 FB
-1 Adobe reader
-2 Bebuzz (mondjuk ez qrva jó program)Az FB üzenetek, értseítések is hülyéskednek néha , azt az acctive frame-t is szokni kell ,de nem rossz. Az androidos appok legtöbbje fut, de látszik rajtuk ,hogy nem BB re lettek kitalálva , mondjuk szerencsére az OTP -s app faszán megy.
Böngészője jobb , mint az IE , a "mozgása" kicsit darabosabb ,de tudásilag kompenzál , mert tényleg sok minden tud. A led is nagyon jó.Itt leírtam a véleményem:
[link]
[link]
[link]
[link]próbáltam objektíven értékelni , nem agymosottan, remélem sikerült.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #33512 üzenetére
Fiatalság bolondság, nem nőül kell venni, hanem meggyalázni úgy hogy kérjen még, aztán elutasítani!
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
26 ora melo, 5 ora vonatozas utan most kesz elmeny routert es XP-t konfiguralni.
Mar csak nemi minosegi szilvapalinka hianyzik -
Воланд
titán
mar csak egyet kell aludni!!!444negy4!
-
pushalias
addikt
válasz
catroot #33497 üzenetére
"(pl. a Foursquare tavaly óta nem frissült"
Ez amúgy melyik év? A WP-s Foursquare utoljára két napja (március 29-én) frissült, és nekem csak amennyi frissülése feltűnt, az lehetett pár hónapon belül 2-3. Nem mintha egy app frissüléseinek a száma bármilyen szempontból releváns lenne (nekem van olyan, ami hetente legalább egyszer frissül, ám minő meglepő, nekem az nem érv semmire, mert mitől lenne az), de ha már ez az érv, akkor legyen ez az érv.
(#33500) emvy Megyek aludni, de mesélj mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest