Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz Melack #37328 üzenetére
weben keresztul lehet elerni az admin feluletet. addig rdp, meg semmi nincs. meg az sem sok segitseg, ha egyszer be van love, mert az admin akkor is csak igy megy. meg jo, h nem nekem kell vele foglalkoznom.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tailor
őstag
-
negyedes
addikt
válasz Melack #37533 üzenetére
hat a keynote veri a pp-t dizajnban es hasznalatban. the a pages-es.... ennel meg a word pad is izgalmasabb.
woland_y2k: wupiiii, fonok felajanlotta hogy megkapom az i5jet ha megveszi a 6ost telen. lehet valtok. de csak ha flat!!!! es nincs benne ennyi szin.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Melack #38174 üzenetére
Na igen, de ha egy nem mobilra írt weboldalt megnyit, akkor csak a csücskét látja a kijelzőn, lehet nagyítgatni, görgetni. Egy fél mondatot nem tud elolvasni egyszerre.
Nekem egyébként a sokkal-sokkal nagyobb felbontású Lumia 610-zel is ez volt a legfőbb bajom, leginkább ezért lett 920-ra cserélve. Oldalra fordítva bármilyen weboldalt gond nélkül lehet olvasgatni rajta.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest