Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Mindenki nyugodjon le a picsába bataiq15 vett egy Xiaiomi Hongmit vagy, hogy a rákba hívják a kopottlábuak.
-
catroot
veterán
Kíváncsi leszek ez nálam mikor jön elő.
-
gzbotii
nagyúr
iPad mellet mimcs ingerem kezbe venni az S3at. Ma szigoruan telefonalasra szoritottam a hasznalatat
-
válasz
mukibuci #32639 üzenetére
Jah, de mi ez a szar? Nem is a design a gond, de ne akkora területre ossza már el, mintha gépen is a telefonom kijelzőjét nézném..
Ugyan ez a bajom a win8-as fb appal is amúgy..
Szerk.:
Hogy a pék ra*** te**** a jutúbe megújulásos szarságát a gúúglival egyetembe, hogy eltűnt az összes követett csatornám..
-
Oppenheimer
nagyúr
Ma megyek bulizni, úgyhogy holnaptól szükségem lehet egy új készülékházra.
Igazán megérkezhetne.
-
Воланд
titán
ummm, egy millios elorendeles van eddig a nokia x-re kinaban.
-
savoo
addikt
Miért a Sony meg plain textben tárolta a PSN userek adatait.
-
Rimuru
veterán
válasz
viewdetails #32690 üzenetére
De titkosítani is lehetett (úgy rémlik).
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
viewdetails #32690 üzenetére
Jaja, volt is ebből balhé ismeroseimnel, hogy valaki lekurvazta valaki apját, aztán meg Módosította a html fajlt, hogy ne legyen bizonyíték.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #32665 üzenetére
Én előre recskázok viszont. Jókor jön a 8.1 mert már most unom a WP-t és valszeg idén már erre is vagyok kárhoztatva.
Jövőre meg ha lesz felesleges zsém jöhet vissza az iOS. -
Воланд
titán
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #32674 üzenetére
az a baj, hogy az ellenőrzés nem nagyon terjed ki wp esetében se olyan sokmindenre ám
Itt inkább a wp jellegzetességei miatt nincsenek ilyenek, bár 8.1 után meg ki tudja mi lesz. Ugyanis kb ilyen dolgokat néznek a validáció alatt legtöbbször hogy indulási sebesség,világos-sötét témák kezelése, elinduljon rendesen, meg mittudomén. És erre kell mostanában ~7-10 napot várni ráadásul.
-
-
Воланд
titán
-
-
válasz
SpongyaBob #32649 üzenetére
te is olyan vagy, aki ha kicsit hamarabb születik, akkor a kerék feltalálásakor is reklamált volna, hogy ez hülyeség és háton cipelni sokkal jobb és az a megszokott?
-
Integrale
veterán
Uhh
-
Blyan
félisten
Nekem is új FB felület van. Hurrá!
-
fakkjeee, dizájnt váltott a facebook
kész szerencse, hogy fél éve jelentkeztem rá, hogy az első közt szeretném a váltást
-
-
dejaris
addikt
válasz
Barthezz2 #32628 üzenetére
Na itt a nagy vitaban rakerestem az xbmc-re es meglattam ezt. Repul is a vlc. Eddig, ugy nagyon nem is volt fogalmam mas lejatszorol, mint a vlc, mivel az megy, semmivel nincs baja es kesz. Meg regen talaltam ra mivel egy dvd-es filmet a nyuves windows media player a nyavajanak sem akart lejatszani ugy, hogy nem prahuzamosan menjen az angol, magyar, roman es szlovak (vagy tudja az ordog, hogy mivel volt egy regioban forgalmazva) nyelv.
-
Воланд
titán
-
válasz
gzbotii #32594 üzenetére
XBMC. Visz mindent, tud mindent.
Egyszer kezdtem el szarakodni MPCHC-vel, hogy minden filmnél a megfelelő frekire váltsa a kimeneti jelet az fps-hez igazítva, de nehezen jött össze, XBMC alatt meg 2 gombnyomás és csinálja magától mindennél. Onnantól hagytam is minden mást. Ráadásul már touch skin is van hozzá, szóval az se akadály(jó, RT-re nem jó, de az meg az egész egy marhaság szvsz..). -
gzbotii
nagyúr
Csoport társaim alkottak. Ez azért már tényleg hülyén néz ki
[link]
-
gzbotii
nagyúr
Jön a T-Mobile Erdélybe is [link]
-
-
savoo
addikt
válasz
gzbotii #32614 üzenetére
A HR azért kellett, mert ideiglenesen másnál lesz, rosszul fogalmaztam nem az ő fiókjait teszem vissza, hanem másét.
És azért ez az FC dolog nem csak ezen a készüléken van jelen...
(Persze nem ilyen gyakran)
És egyébként is, ne kelljen már magyarázkodnom egy WP off topicban!
-
gzbotii
nagyúr
Miert, nem egy emberkent atkozza a WP kozosseg azt, aki a WP-t szidja, mint hibas/rossz OS egy hibas keszulekert? Megkaptam azt en is az 520 kapcsan, hogy nem a WP hanem a keszulek hibaja, hogy lefagyott a galeriaban. Na tessek.
Szerinted, normalis, hogy azon a Transformer akarmin annyi FC van? Gondolom a HR sem hiaba kellet.De megyek is es elasom magam jo melyre, hogy ilyet irtam.
-
savoo
addikt
Van az egyik usernek egy Asus TF101-e. HR-t kellett rá nyomni, most állítottam vissza a fiókjait, meg elkezdtem letölteni amiket használt. Hát ez alatt a fél óra alatt kb 10 szer volt fc..
-
negyedes
addikt
Elvtarsak, a hetvegen a wp megmentette a cegunk hatsojat! Becsben voltunk es a draga sogorok nem igazan akartak kiadni a lefoglalt 2 db szobat mig a bank kartyankrol nem foglalnak le 600!!! eurot(2 szoba, 2 ej + garancia
), gondolom megijedtek a roman szemelyi lattan.
persze azon a szamlan amivel fizetni akartunk csak 500 euro volt es meg kellett volna ra utalni 150-et. Ami IT cucc volt velunk: 2db MBP, 2 db iphone 5 es egy androidos low-cost telo na meg az en wp-m. Na mit add isten nem lehet utalni sem iphonrol sem androidrol meg mac-rol sem!!! pedig minden szimpla bongeszos utalas, nincs kulon certificate vagy vlm mas okossag. Kollegina felhivja az ugyfelszolgalatott ahol bejelentik hogy csak windows-os geprol megy a bongeszo tokmindegy milyen. Itt jutott eszembe hogy az en wp8-am ugye win kernel es lass csodat megy az utalas.
Ez 2014-ben romania egyik legnagyobb bankja a BCR vagyis az Erste bank roman megfeleloje.
-
gzbotii
nagyúr
Most adtam tul a 925-on 14.000Ft-os haszonnal
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Oppenheimer #32599 üzenetére
Foggal körömmel védi az almát csak úgy
Abban mi a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest