Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
válasz
btudos #33393 üzenetére
@Boti: amúgy simán kifoghattál egy hibásat. (volt azért ~3-5 ember aki küzdött hasonló problémákkal, volt egy srác az konkrétan berágott az egész bagázsra microsoft-topiklakók-mulder-scully-ufózsidók,
minden voltunk csak tekintetes úr nem.de viszonylag kevés. ezért feltűnő mikor valakinek a jóistennek sem akar normálisan menni.
ahogy azt is alá kell írnom hogy az 520nál messze vannak jobb cuccok bármilyen platformon. - FFOS -
válasz
Oppenheimer #33383 üzenetére
Csak azt ne mond, hogy kapkodnak, mert rohadtul évekig tart nekik egy-egy nagyobb dolgot beletenni, ami a többi rendszerben évek óta van, és működik..
-
-
catroot
veterán
válasz
Pttypang #33379 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, az legalább stabil volt, mint az állat. Anyám 610-ese sem volt nagyon újraindítva, amióta megvan neki, és megy. Persze eljárt már felette az idő.
Viszont Számomra a wp8 elég nagy csalódás, főleg a stabilitás terén. Itt is ugyanúgy beakadhat egy alkalmazás, ami leszívja az akksit, random újraindulhat, fagynak még a rendszer appok... Azért ennél többet vártam.
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
All a bre a metrora
-
gzbotii
nagyúr
Na ez az egyik, amiért nem adtam még el a fenébe az S3-am:
És ez nem az az egy nap üzemidő, ami reggel 9-től este 11-ig tart. Ez konkrét 50 óra, napi 1 óra beszélgetéssel, 1-1 óra net és még 45-45p zene + térkép csekkolás napi 5-6-7 alkalommal. Aktív WiFi-vel.
-
Blyan
félisten
del
-
Lall
veterán
Ejnye. [link]
-
Воланд
titán
napi zene
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ez ha jól értem, sima hátlap, ugye?
-
htc-nél még nem vesztették el a humorérzékük
-
Rimuru
veterán
válasz
Oppenheimer #33299 üzenetére
Csak csinálni kéne egy /bin mappát és oda küldeni a futtatható fájlokat. Most hogy mászkáltam egy kicsit a mappákban valami borzalmas amit a Microsoft csinál.
-
-
Lall
veterán
Macika! Ez miez? Készletkisöprés? Hamarosan rendelhető.
-
btudos
nagyúr
Óóó, mivanitt.
Igazi gyöngyszem.
-
btudos
nagyúr
válasz
mukibuci #33325 üzenetére
Szerencsére ugyanúgy van a notebookokkal mint az autókkal (azoknak ugye négy kerekük van, és gurulnak, a notebook is csak annyira érdekli, hogy rendesen tudja használni, és ne tudja a bootolás alatt megfőzni a teljes családi ebédet). A lényeg hogy a kb. 10 éves őskövületet amin még XP van (
) leváltsuk egy használható darabra. T500 meg masszív, halk és kényelmes gép, illetve ha kell, normálisan fejleszthető.
-
Воланд
titán
hat kurva jo ez az azure. regisztracioval egyutt 10 perc utan mar fut is a fincsi server2012 datacenter.
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #33320 üzenetére
Azt mondod a laikusnak nem kell használható gép?
Én nagyanyámnak is olyan gépet veszek, amit magamnak is meg mernék venni, Már csak azért is, mert Ő nem ért hozzá, bármi probléma esetén más fog rajta segíteni, aki nagy eséllyel én leszek. Ennek a fényében kap most T500-at, legyen neki is jó.
-
gzbotii
nagyúr
2048-ra ki kapott meg ra? Rekordok?
-
Zoli133
addikt
válasz
gzbotii #33312 üzenetére
BIOS-ban system configuration / advanced alatt (nem bizots, hogy itt, de itt sozkott lenni), valószínű, hogy van kapcsoló, hogy UEFI módban vagy CSM módban bootlojon, utóbbival megy a WIN7 is. Persze csak ha megvan ez a kapcsoló valahol elhagyják és csak UEFI mód van.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Barthezz2 #33302 üzenetére
En semmit. Csak a franc gondolta, hogy uj laptopokra (amik Win8-nak vannak szanva, de mint FreeDOS veszed meg) nem tudsz rakni 7-est. Probaltam mindent, de amikor bootolasnal kivalasztod, hogy a stickrol lecci bootold mar azt a nyamvadt vindozt, elkezdi elotolteni majd egy bootloop. Ha milyen fasza.
Csak Ubuntu es Win8 engedett fel.
Ubuntura meg nem volt halokartya driver, igy felejtos lett.
Laptop melle meg kapott egy CD-t driverekkel, direkt Win8-hoz. Ez volt a CD neve: X551MA_Win8_64_drivers.
Ebbol az X551MA a laptop tipusa. A gepen meg Win8 volt, 64 bittes. Eeees amikor akartad futtatni a varazslot, hogy lecci ma' rakd fel a drivereket, azt mondta, hogy a gep nem teljesiti a minimalis rendszer kovetelemenyeket a driver telepitesehez!!!4negynegy!4!!
En itt mar sirtam es egy szekkel csapkodtam a hatam.
Ezutan megnyitom a CD tartalmat, hogy majd manualisan telepitem. Akkor is ez a duma fogad.Vegul a gyarto oldalarol levadaszott driverekkel ment minden. Ami mellesleg nevben ugyan az volt mint amit a CD tartalmazott.
De szerintem egy RT Wint hamarabb huztam volna a Nexusra mint erre egy 7-est ...kesz komedia.
Foleg annak a Pentium procinak a teljesitmenye es a laptopban talalhato 3 cellas beepitett(!) akumulator. Es mindezt vette a haverom 100.000-ert. Hat kicsit kibaszott magaval
-
kolosanyi
veterán
válasz
Pttypang #33307 üzenetére
Ráadásul a barátnőm itt aludt mellettem. Ki érti ezt?
(#33308) Lalll
Az a vicc, hogy nem kéne neki tapifón. Az ezer éves SE Walkman mobilját nyúzza és utálja az érintős kütyüket. Max lenyúlja a tabletet szókeresőzni, de amúgy mindent a számítógépen csinál. Lehet neki van igaza, még sose láttam idegenek, mert nem jött meg az értesítés, lefagyott a telefon (mondjuk ez WP-n nem gyakori) és a többi és a többi. -
kolosanyi
veterán
Azt álmodtam, hogy BB-re váltottam. Egész jó volt álmomban a Z10.
-
gzbotii
nagyúr
5 ora szopas, hogy felrakj egy nyavadt Win-t es 3 drivert. Imadom a technikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest