Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #1161 üzenetére
Hm, a kocka.blog.hu-n lévő cikk tényleg kiverte a biztosítékot...
Bár a komment áradat is csodálatos. Egy része a tipikus szandálbazoknis napfénytsoselátott pörköltszaftos informatikus, aki a rotációs kapán is az USB portot keresi, a másik fele pedig az igazi GaálBernadett típusú agyoniskolázott orkok és orkinák halmaza.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
válasz pushalias #1167 üzenetére
Emlékszem, amikor anno néztem az X-aktákat (az se most volt... sajna nem ugrik be, hogy melyik csatornán ment, m1 talán?) és minden jelenetében vagy cigizett, vagy rágyújtott.
Hát már attól úgy éreztem, hogy tüdőrákom alakul ki, minimum.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
-
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #1300 üzenetére
Elnézve az adatlapod sokat nem variált nálad a dolog
Annyi, hogy most ha itt lökjük a marhaságot, akkor az 0-át ér. De szerintem ha valaki azért jár egy OFF topikba, és azért akar egy közösséghez tartozni, mert itt majd a sok marhasággal PH Atyaúristen rangot szerez magának, az nem is fog hiányozni egy közösségnek se Magyarán egy összetartó csapat, egy OFF topik közösség ne érdekből legyen közösség. Szerintem
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Lall
veterán
válasz pushalias #1354 üzenetére
"Váltok erre a bajszos bőrös buzi avatarra"
Valld be, ez all legkozelebb a szivedhez. Esetleg ez hasonlit a legjobban? Te leszel a PH Freddy Mercury-a.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #1940 üzenetére
ha viszont 100%osan a wp-re koncentrálnak, akkor keményen oda kell majd tenniük magukat szoftveresen, hogy a nokiával felvegyék a versenyt.
Viszont nem szeretnék egy olyan világot, hogy a nokiások viberrel tarthatják a kapcsolatot egymással és minden más platformmal, a htc-sek pedig pl a whatsappal
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #1946 üzenetére
Az Apple nem tart a WP-től, annál inkább az Androidtól, ez elég egyértelmű. A szabadalomháborúban is előnyben van. A HTC a droidos palettájával pénzügyileg nagyon nagyot bukik, ami hosszú távon nem segít rajtuk, szóval ez a megállapodás szvsz védelmi célt szolgál.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
catroot
veterán
válasz pushalias #2138 üzenetére
Erről eszembe jutott egy skót vicc:
A faszi elmegy a bordélyházba és kinéz egy örömlányt, akinél sikerül lealkudnia a tarifát a felére.
Felmennek ketten a szobára, mondja a nőci, hogy "na öregem, vetkőzhetsz".
Levetkőznek, aztán a skót odamegy a sarokba és elkezdi rázni a répát...
Erre az örömlány kifakad:
-Jóember, maga meg mit csinál ott egymaga?!
Válasz:
-Hát mit maga mégis mit gondolt?! Azt, hogy az én pénzemen majd ketten élvezkedünk?
-
catroot
veterán
válasz pushalias #2231 üzenetére
Ha már rendőr:
A rendőr elmegy egy szvinger-klubba. Elérkezik a nagy "esemény", leoltják a lámpát és vadul szexelnek.
Kis idő múlva felkapcsolja valaki a lámpát, a rendőr az és ezt mondja:
-"Na most már találjunk ki végre valamilyen szabályt, mert én már kétszer is sz.ptam!"
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz pushalias #2284 üzenetére
Ilyeneket én is tudok
http://vanenet.hu/
http://computerpowertest.com/
http://isitchristmas.com/és a kedvencem, a http://www.semmi.hu/
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
gzbotii
nagyúr
válasz pushalias #2399 üzenetére
Amikor voltam gorogbe, volt 2 Erdely-en kivuli roman haverom, akik 1-2 szo tudtak magyarul de tolem sokat tanultak. Na es mit: megba...lak, pi..a, fa...z, budos, ge...i
Es mi volt az elso szo, amit en megtanultam gorgul: malaka (= wanker eng)Video leirasaban: Vágja a leg fontosabb szavakat - az ilyentol agyfaszt kapok, hogy lehet kullon irn? Igy is beszel?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest