- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Igen, ismerős. Nálam csak olyan gépeken jön elő, ahol három-négy builddel ezelőtti a telepítés. Ezeknél az újabb buildek telepítése (frissítés) sem hozott javulást. Viszont annál a gépnél nem jön elő, amin egy tavalyi Insider telepítést frissítget a rendszer folyamatosan. Szóval ez valamelyik újabb build hibája, ami nem minden rendszeren jön elő.

Egyébként amit te írsz, az pont az ellenkezőjének tűnik, mint amit én írtam. Egyrészt nekem csak Insider-nél jön elő (igaz, mást nagyon nem is használok mostanában), másrészt csak "friss" telepítésnél. Értsd: feltelepítettem a 21382-t, ahol előjött a hiba és a frissítések sem oldották meg (->21387, ->21390). A 21382-t csak példaként említettem, egyáltalán nem biztos, hogy ez volt az első ilyen hibás build. De akkor ezek szerint nem csak az Insider buildeket érinti.A 21376-os build (05.03) óta van egy ismert hiba, ami összefügghet ezzel:
[News and interests] We’re investigating an issue where the flyout may occasionally flash in the top left corner of your screen after clicking the button on your taskbar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm