- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
"Most sem válaszoltál" - akkor nem tudom, mi ez a sok karakter, amit begépeltem, meg a link, amit beszúrtam, ami a fast-slow-rp ringekről szól. És az hivatalos, nem én találtam ki.
És azt is írtam, hogy lehet váltani a ringek között, főleg a lassabb felé. (fast->slow->RP).
Mindent leírtunk, amit tudni szerettél volna, meg amit tudnod kell, ahhoz, hogy olyan verziót telepíts, ami elkerüli az SSD bugot.
Nekem erre nincs több időm, innentől oldd meg magad. Szívesen.Ja, hogy az a baj, hogy angol a link? Akkor tessék azt mondani, nem pedig azzal dobálózni, hogy nem válaszoltam.
Fast & Skip ahead gyűrűk: (új név: Dev channel): technikai usereknek. legújabb buildek, legfrissebb kód, viszont hibák simán előfurdulhatnak.
Slow: (Beta channel): megfontoltabbaknak, de akik szeretnének korábban hozzájutni a friss újdonságokhoz. Kevesebb hiba, viszont itt a leghasznosabb a visszajelzés a Microsoft felé. Frissítések is jönnek hozzá.
Relase Preview: kiadás előtti változatok, elég stabil már.De hogy szájbarágós legyek: kötekedés helyett tedd már fel a 20150-est, majd állítsd át Release Preview-ra, vagy lépj ki az Insider programból, és megnyugodhatsz, majd akkor jön rá új frissítés, ha kellően stabil lesz, és ezekre a csatornákra is jön új verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm