Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
"Most sem válaszoltál" - akkor nem tudom, mi ez a sok karakter, amit begépeltem, meg a link, amit beszúrtam, ami a fast-slow-rp ringekről szól. És az hivatalos, nem én találtam ki.
És azt is írtam, hogy lehet váltani a ringek között, főleg a lassabb felé. (fast->slow->RP).
Mindent leírtunk, amit tudni szerettél volna, meg amit tudnod kell, ahhoz, hogy olyan verziót telepíts, ami elkerüli az SSD bugot.
Nekem erre nincs több időm, innentől oldd meg magad. Szívesen.Ja, hogy az a baj, hogy angol a link? Akkor tessék azt mondani, nem pedig azzal dobálózni, hogy nem válaszoltam.
Fast & Skip ahead gyűrűk: (új név: Dev channel): technikai usereknek. legújabb buildek, legfrissebb kód, viszont hibák simán előfurdulhatnak.
Slow: (Beta channel): megfontoltabbaknak, de akik szeretnének korábban hozzájutni a friss újdonságokhoz. Kevesebb hiba, viszont itt a leghasznosabb a visszajelzés a Microsoft felé. Frissítések is jönnek hozzá.
Relase Preview: kiadás előtti változatok, elég stabil már.De hogy szájbarágós legyek: kötekedés helyett tedd már fel a 20150-est, majd állítsd át Release Preview-ra, vagy lépj ki az Insider programból, és megnyugodhatsz, majd akkor jön rá új frissítés, ha kellően stabil lesz, és ezekre a csatornákra is jön új verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm