- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
King Unique #124526 üzenetére
Végigmentem az általad említett lehetőségeken, a Spotlight-ot sikerült újra működésre bírnom. A diavetítést sajnos nem, amíg ki nem javítják, így marad.
Köszönöm a segítséget, és hogy rászántad az időd. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
A legutolsó win frissítés óta, (amit ma reggel telepítettem. jelenlegi build szám:19041.508)
Nem működik a zárolási képernyőn a diavetítés és a reflektorfény.
(amit lehetett az ehhez kapcsolódó menüpontban állítani azt próbáltam[Gépház->személyre szabás->zárolási képernyő])
Valaki tud esetleg megoldást hogy újra működjön? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Ma mikor bekapcsoltam az asztali számítógépemet. A "windows előkészítése" felirat fogadott ennek már nagyjából 30-40 perce már, tudok valamit tenni hogy történjen valami? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Friss windows10-et telepítettem merevlemez csere miatt.
Team Speak3 és Blizzard app-ban sem működnek beállított gyors billentyűk, ha tálcára rakom az aktuális játékot akkor működik, a "játékban" viszont nem. (pl mikrofon némítása) Eddig nekem természetes volt hogy ezek működtek.
Hol tudnám vissza kapcsolni hogy ezek működjenek? -
Mustármag
őstag
válasz
King Unique #54463 üzenetére
Csak 3 dolgot akartam kitűzni abból egy sikerült is.("Ez a gép")
A másik két mappát kitűztem a startra.Popes : ÁÁÁ ez valóban müködött, leköteleztél, köszönöm!!
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Hogyan tudok mappát kitűzni a tálcára?
Újra kellett tennem a W10-et és most nem akar összejönni, pedig a "réginél" 3 mappát is sikerült kitűznöm. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az otthoni csoportban csak az alap: Dokumentumok, Képek, Videók, Zene mappa látszódik csak, de szeretnék megosztani egy másik partíción lévő mappát is, de jobb klikk-megosztás ezzel-otthoni csoport, végig fut de nem látom se a mappát és a tartalmát másik gépen.
Valaki tudja mi lehet a gond? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehetséges úgy beállítani A Win10-et hogy Microsoft fiókkal és pin kód védelemmel úgy induljon a rendszer, hogy minden program betölt rendesen mintha helyi fiókkal indítanám a gépet azzal a különbséggel hogy csak a pin kód megadása után férek hozzá a géphez.
(Csak egy fiók van a gépen és csak én használom)Az a baj hogy ha Microsoft fiókkal bejelentkezek és elindítom a gépet elfelejtek belépni a fiókba és mikor már használnám a gépet meg kell várnom hogy betöltsön rendesen mindent. Van valakinek valami mentő ötlete, vagy marad a helyi fiók használata???
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehetséges-e hogy az automatikus szinkronizáló programokat ideiglenesen letiltsam valahogy?
ill. meg tudom nézni valahogy hogy mik azok a programok amik sutyiban használják a netet?Van online multiplayer alatt 1 anomáliám aminek keresem az okát.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Műveletközpontban kaptam egy értesítést hogy a windows blokkolta az egyik alkalmazást, rákattintottam hogy megtudjam mi történt, át dobott ide és eltűnt az értesítés. Hol tudom megnézni újra azt az értesítést?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Monitoromhoz kaptam kalibrálást és van egy külön ICC profilom hogy a lehető legpontosabban kapjam vissza a színeket. Ezt az ICC profilt W10-alatt is fogom tudni használni? És hasonlóan bonyolult a beüzemelése mint W7-alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép OFF
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest