Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Mustármag
üzenetére
A szokásos megoldásokat már próbáltad, azaz a Spotlight esetében pl. az ezen leírásban lévőket?
Ha az előbbi és a rendszer újraindítása nem használ, akkor lehet a KB4571756 telepítése esetén van ilyen bug, meg ha nálad közvetlenül előtte működtek az említett funkciók. Ha ez a helyzet, akkor a frissítés eltávolítása / rendszer-visszaállítás használata lehet opció, majd utána a frissítés átmeneti szüneteltetése, amíg a javítás nem érkezik. -
válasz
Mustármag
üzenetére
Na igen. A Start menü hagy némi kívánnivalót maga után. Egy számomra bosszantó jelenség:
Chrome alkalmazásokat használok. A programok ikonjai megvannak az appdata megfelelő mappájában [kép].
A start menü programlistájában jól jelennek meg, a tálcára kitűzve jól jelennek meg, ám a startra kitűzve szép fekete mező van. Az első win10 óta ilyen.
-
King Unique
titán
válasz
Mustármag
üzenetére
Mért nem a Start menübe tűzöd ki a mappákat?
Én már 8.1 alatt is azt csináltam a kezdőképernyőn, illetve most 10 alatt is a full screen Start menüben. Oda ráadásul többet is be lehet rakni, csoportba lehet őket rendezni stb. Számomra sokkal, de sokkal kényelmesebb, mint az asztali / tálcás ikonokkal szórakozni. -
-
törölt tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Értem. Mivel arra az oldalra dobott továbbra is a választ a Microsoft oldalán találod meg. Konkrétan annak az applikációnak kapcsán szerintem nem talál részletesebb értesítőt - egy hónap után a legutóbbi figyelmeztetést követően sem -, de nagyjából arról beszél a Microsoft is, amiről legutóbb írtam neked.
Katt erre oldalra és ott olvasd el What does it mean if an app is listed valamint How often does the report run FAQra a magyarázatot. Abban minden benne van és annál többet nem tudsz meg akkor sem, mikor újra jelezni fog. 
-
törölt tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Műveletközpont. A tálca jobb alsó végében van egy ikon, amolyan szögletes, csíkozott bubble. Katt rá, ott szerintem látszik minden eddigi rendszer figyelmeztetés. Amúgy meg ha nem megy az adott app Win10 en akkor ne erőltesd, hanem nézd meg hogy vane az Win10-re vagy nézz más után.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Katt