Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Ezen a soron (is) azért jót nevettem: "Adatvédelmi szempontból biztonságosabb "kalóz" Windows-t használni."
Mondjuk aki mindent elhisz amit ebben írnak és meg is csinálja, attól megkérdezném, hogy egyáltalán minek is telepíti fel a Win 10-et. Egyszerűbb bele sem kezdeni.
Van már valami használható víruskereső és tűzfal erre a rendszerre?
-
oba
addikt
de hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt van egy nem teljes lista, hogy mit lehet és/vagy érdemes kikapcsolni a win10 -ben, ami alapértelmezetten be van kapcsolva és folyamatosan adatot küld az MS szervereire... [link]
szerk.: az írás nem tőlem származik, úgy értem nem én írtam! én is találtam
-
TRob1
veterán
"akik korábban telepítettek meg fogalmuk sincs róla, hogy egyáltalán ilyen létezik"
Márakinek. Mert ugye aki nem csak szitkozódik meg idegeskedik hanem nézelődik is a saját rendszerében, az tudja/tudta.
Nálam pl. az első naptól úgy van beállítva, hogy csak a helyi hálón oszthat meg.Egyébként miért nem térsz vissza mondjuk a 7esre ha ennyi bajod van vele?
(Mondjuk szerintem akinek olyan baja van hogy még vagy 10-15mp!!! mire kikapcsol ténylegesen a gép, annak mindig mindennel problémája van/lesz
) -
vlevi
nagyúr
Sőt. Admin módban elindított commamd promptban kiadott pwercfg -h off azmigazi. Ez kikapcsolja a hibernálást, és ezzel együtt a gyorsindítást, a lassúleállást 😀, a hybrid sleep funkciót (ami alváskor is ír a hibernációs fileba), ja és a hibernációs file is törlödik ezáltal, amitől lesz pár giga szabad helyed.
-
AeSDé Team
őstag
Az energiagazdálkodási beállításoknál ki lehet kapcsolni a gyorsindítást (vagy valami hasonló neve van), ami Win 10 esetében alapból be van kapcsolva. A funkció hasonlít a hibernálásra, adatot tárol el merevlemezre lekapcsoláskor, hogy utána gyorsabban álljon fel a rendszer. A hátránya hogy jelentősen megnöveli a lekapcsolási időt, ahogy írtátok. Nálam alap hogy telelítés után azonnal letiltom, mert zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tesla topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Remélem nincs élő ember aki végigmegy ezen a szennyen!! 

(Mondjuk szerintem akinek olyan baja van hogy még vagy 10-15mp!!! mire kikapcsol ténylegesen a gép, annak mindig mindennel problémája van/lesz