- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dolphine #100848 üzenetére
Ha usb-s és előlapi csatlakozást használtál, próbáld meg a hátlapit. Külső házban ssd-vel jártam úgy, hogy az előlapi usb-n image visszaállítás eredménye mindig raw lett, hátsó usb-n egyből jó lett az eredmény, és érdekes mód semmi hibát nem jelzett a kapcsolatra a windows, meg az is furcsa, hogy régen nem volt az előlapival sem gond.
-
King Unique
titán
válasz
Dolphine #100848 üzenetére
Általában akkor akarja csatlakoztatás után formázni a Windows a kötetet, ha RAW lett. Ami szívás, mert egyrészt a fájlkezelőben nem lehet hozzáférni a tartalmához, másrészt rendszerint a CHKDSK sem használható a fájlrendszer javításához.
Ha USB-s kártyaolvasó, akkor lehet akár csatlakozási (érintkezési) probléma miatt is, vagyis másik USB-portban (asztali PC-nél hátlapi) is célszerű kipróbálni, ha állítólag nem maga az eszköz hibás. Ha nem az előbbi az oka és a W10-es gépen tartósan (?) RAW, akkor a másik gépen kellene lementeni az SD-kártya tartalmát, majd utána a W10-esen újraparticionálni. Vagy az utóbbinál esetleg TestDisk és egyéb külső programmal megpróbálni közvetlenül visszaállítani az eredeti állapotot, de az eleve rizikósabb (!) az adatokra nézve.
-
raidx
őstag
válasz
Dolphine #33257 üzenetére
Azt nem tudom. Nem hiszem. Ha csak a legutolsói driverek nem alkalmasak Win 10-hez.
A támogatáson kívüli cuccnak nagy kockázata van. Anno a Win 7 megjelenésekor a nemrég vásárolt HP scennerem eset ki a támogatásból. Pont ott húzták meg a határt és dönthettem, vagy Win 7 vagy szkenner. Mivel sikerült egy trükkel működésre bírni így lett Win 7. Majd amikor átálltam 64 bites rendszerre lett egy porfogó mert 64 bites driver soha nem készült hozzá. Ugyan van egy fizetős program amivel lehetne használni de annak az árán lehetne venni egy kompatibilis szkennert. Amire kellet azt megoldottam vele. Azóta porfogó a szekrény tetején.
Sajnos a vegyél újat jó kierőszakolása a támogatás megszűnése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest