- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
sajog159 #40556 üzenetére
Oosu10 ezt néztem valamikor
Olvastam a neten, hogy rengeteg cím és szerver van alkalmazva. Ezért igazán hatékony megoldás nincs.
Mivel hibás VGA és Lan driver települt ami a jók után is hibásan működött letöltöttem ismét a legfrissebb mct-t és azzal csináltattam USB telepítőt. Amivel végül jól megszívtam. Indítom a telepítőt, törlöm a régi wines particiókat majd közli a telepítő, nem lessz telepítés mert GPT van Ő meg MBR. Kicsit mérges lettem, miéert nem a rufust hívtam segítségül. Na elő a másik gépet. Azon 32 bites Win7 van. Leszedem a megfelelő MCT-t de nem tudok választani mint régen. Le is szedett egy bites ISO-nak valót. Az a pen meg most adta meg magát amin az AOMEY pőarticionálója vólt. Legalább is nem bootolt be a progi, pedig régebben többször használtam. Végül szomszéd gépén csináltam új telepítőt. Most az Office telepítését várom. valamiért igen lassú.
Ugyan úgy frissítette magát mint elődje. Opr. verziója 10.0.10586.420 (Win10 TH2). Ez volt régrn is csak nem 420 volt a vége. -
törölt tag
válasz
sajog159 #40556 üzenetére
Persze! A program már a gépeden van, Gépház a neve. Egy kis súgó a beállításhoz. A netről szedett programokkal ezen felül kókányolni lehet, ami a jövőben akármilyen hibát okozhat, főleg az ész nélküli tiltogatás. A telemetriát csak Enterprise rendszeren lehet teljesen kikapcsolni, de az alapszintű beállítással nem szolgáltat semmi személyes adatot. Olvass utána, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Update 09.26. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest