Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
VGYke
üzenetére
Futtasd le a PC-állapotellenőrzést, ha van valami gondja a rendszereddel a Win11-et illetően majd megmondja. Egyébként nekem is azt írta a Windows Update, hogy nem felel meg a számítógépem, lefuttattam az állapotellenőrzést ami kiírta, hogy a TPM-el van baja, amit aztán engedélyeztem a BIOS-ban, majd újra lefuttattam az állapotellenőrzést, vagy PC Health Check-et ha úgy tetszik és már minden zöld volt, de ettől függetlenül a Windows Update-ben nem változott meg az üzenet, ugyanúgy azt írja, hogy nem felel meg a gépem, szóval azt valószínűleg nem detektálja minden gépindulásnál, de szerintem így már nem is arra kell adni.
-
King Unique
titán
válasz
VGYke
üzenetére
Amire kaptál választ és példát, meg le lett írva hogy lehet akár bug vagy valamilyen szoftveres inkompatibilis miatt is, + hogy rendszermentés után adott a lehetőség ellenőrizni és kipróbálni a tisztázáshoz ami után később visszállítható a W10, stb.
Igen, ne bonyolítsd túl, ha jelenleg nem akarsz W11-re váltani és egyáltalán nem érdekel, akkor értelemszerűen egyáltalán nem is kell foglalkozni azzal milyen értesítés van arról a gépházban, ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest