Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
tegnap én is erről a hibáról írtam
viszont én tegnapelőtt tettem fel a rendszert, és nem volt gond, tegnap frissitettem a vga drivert, azóta van ez. viszont nekem nvidiám van
rápróbálok akkor én is régebbi driverra, hátha megy. és igen ujrainditás után nekem is mennek egy ideig. a teljesítmény centrikus beállítást ajánlották nekem, ami viszont érdekes hogy visszaáll a beállítás kiegyensúlyozottra mindig
létrehoztam egy saját energiagazdálkodási témát, az már nem áll vissza alapra, meglátjuk. de lehet visszatérek 8.1 re ott semmi hibám nem volt éveken keresztül. amikor meg rápróbálok eme csofás windowsra mindig kínlódás van 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
viszont én tegnapelőtt tettem fel a rendszert, és nem volt gond, tegnap frissitettem a vga drivert, azóta van ez. viszont nekem nvidiám van
rápróbálok akkor én is régebbi driverra, hátha megy. és igen ujrainditás után nekem is mennek egy ideig. a teljesítmény centrikus beállítást ajánlották nekem, ami viszont érdekes hogy visszaáll a beállítás kiegyensúlyozottra mindig
létrehoztam egy saját energiagazdálkodási témát, az már nem áll vissza alapra, meglátjuk. de lehet visszatérek 8.1 re ott semmi hibám nem volt éveken keresztül. amikor meg rápróbálok eme csofás windowsra mindig kínlódás van