- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Samsung M3 1TB 5400-as külső merevlemezt. Olyan jelenséget produkált a laptopommal (Dell Inspiron 7559 - Windows 10), hogy másolás közben a sebesség 60 és 0 MB/s között váltakozik. Néha konkrétan 0 byte/s értéket ír a Windows Explorer másolás ablaka. Ekkor a Task Managerben ez látszik az adott merevlemeznél:
100% active time, miközben minden más 0.
A másolási sebesség grafikonja fűrészfogszerű 60 és 0 MB/s között:
Ezt végül egy asztali gépen is produkálta, úgyhogy elkönyveltem, hogy rossz a merevlemez és visszaviszem garanciáztatni.
Azonban van egy másik pontosan ilyen típusú külső vinyóm, ami ma visszakerült hozzám. Kipróbáltam ezzel is, és ugyanezt a jelenséget produkálja.Kipróbáltam Total Commanderrel is a másolást, ott is ilyen. Ellenben a szintetikus tesztek (Crystal Disk Benchmark) normál értékeket mértek, ahogy a CCleaner szabad terület felülírása funkciójánál is stabilan 100-120 MB/s írási sebességet produkált viszont.
Megkérdeztem ismerősömet, szerinte Windows 10 issue. Elmondása szerint sokszor hallotta már ezt és ő is tapasztalta, és eddig csak olyan Intel chipsetes gépeken jött elő, amelyeken Windows 10 van. (A laptopom és az asztali gép amin próbáltam mindkettő Windows 10-es, Inteles gép. Sajnos más géphez egyelőre nem férek hozzá.)
Tapasztalt már valaki hasonlót Samsung külső merevlemez, Inteles gép és Windows 10 kombinációjánál?
Igaza lehet az ismerősömnek? Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest