- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Nem hinném hogy maga a levél phising lenne, az oldalt ellenőriztem, az MS oldalának tűnik, azóta már amúgy ismét megváltoztattam, erősebb jelszóra. Először jeleztek nekem ilyesmit, ezért is furcsálottam. 2 gépet használok az MS accounttal, a gépekbe viszont PIN kóddal lépek be, mind2 gépem más-más.
Ahogy írtam, megnéztem a bejelentkezési adatokat az MS honlapján, visszamenőleg max 30 napot lehet, minden OK volt, hely, IP cím, böngésző stb., csak az az egy volt Lengyelország, Poznan, ismeretlen eszközről, IMAP. Lefutattam az ESS-t és a Malwarebytest, nem találtak semmit, a gépek sem működnek furcsán...
Amúgy az outlookos fiókom az MS account is egyben, és ezt az outlookos mailt használom sok alkalmazáshoz az android telefonon is (Xperia Z2, Eset Security van rajta, szintén rendben szerinte, nem töltögettem semmit sem nagyon le az utóbbi napokban, pár ismert alkalmazást a play storeból, és pár alkalmazás frissült).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Hardcore café
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest