- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Windows 10 alá keresnék egy olyan zene+videó lejátszót ami legalább annyira okos mint a VLC de a legfontosabb amiket tudnia kell:
- Fájlba le tudok menteni playlistet majd azt ezzel (de akár más lejátszóval is) meg tudom nyitni.
- Drag and drop lehet a playlistet szerkeszteni.
- És támogatja azt a lehetőséget, hogy amikor zenét játszok le akkor a Windows-os felületbe integrálódik.
Tehát meg jelenik ez a felület mondjuk amikor hangerőt váltok:
Megnéztem már a Windows Media Playert ami persze nem tudja ezt a felületet sajnos.
Megnéztem a VLC UWP-t ami habár ezt a felületet tudja de a playlist kezelése nem éppen megy.
Természetesen a Windows 10-el jött "fényképek" appot is megnéztem ami szintén nem jó, habár ezt a "média vezérlő" felületet tudja de a playlisteket nem úgy ahogy szeretném :\.
Ilyen albumokat lehet létrehozni de ehhez az kell, hogy meg kell neki adni média mappákat ahol keresi a tartalmakat viszont ott nem talál meg mindent és még ráadásúl képeket is bele vesz amit nem akarok.
Esetleg valaki tud ilyen megoldást ?
Azért lenne erre szükség, mert bluetooth hangszoróró üzemmódban használt Alexaval szeretném vezérelni az éppen aktuálisan lejátszott zenét de rengeteg lokális zene fájlom van amit szépen playlistekbe is rendszereztem már az évek alatt és ha nem muszáj ezt nem dobnám el.
Válaszokat előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest