- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ahogy írtam: ütemezett karbantartónál nekem volt pipa és éjjel 2 alapból, és bizony ébredt is ha elfelejtettem átállítani.
Pontosan ahogy ebben a cikkben látod a képen:
How to manage Windows 10's Automatic Maintenance feature | Windows Central
Vagy ebben:
How to Schedule Automatic Maintenance on Windows 10 (and What It Does) (howtogeek.com)These tasks are scheduled for 2 AM by default, and are only performed if you aren’t using your computer at that time. By default, Windows will wake your PC up if it’s asleep to perform the tasks (and if its plugged into power—Windows won’t wake a laptop running on battery). Windows will put your PC back to sleep when it’s done.
Amit még észrevettem, ha a gépházas aktív órákat éjjelre teszem, az leszarja a régi vezérlőpultos ütemezett karbantartó beállításait, az új az "erősebb"
szóval nekem évek óta este 9-től reggel 9-ig van aktív órák, hiába nappal használom a gépet, de akkor legalább látom mi történik és éjjel semmi nem történik.
Plusz nekem még ami nyűg volt 8.1-ről 10-re váltás óta, hogy adat HDD-t állandóan ébresztgette. Sok hozzászólást találtam google-ben, nyomoztam karbantartás, defender mi lehet stb. arra jutottam amikor WU vagy Store keres frissítést olyankor ébreszt mindent, mert manuálisan keresve is felébreszti, meg talán olyasmit is olvastam a telemetria is okozhatja. Itt arról is csak azt kaptam nektek nem ébreszti fel, azzal nem vagyok előrébb. Lehúztam tápról, később csere SSD-re, probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest