Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Geth #139537 üzenetére

Ahogy írtam: ütemezett karbantartónál nekem volt pipa és éjjel 2 alapból, és bizony ébredt is ha elfelejtettem átállítani.
    Pontosan ahogy ebben a cikkben látod a képen:
    How to manage Windows 10's Automatic Maintenance feature | Windows Central
    Vagy ebben:
    How to Schedule Automatic Maintenance on Windows 10 (and What It Does) (howtogeek.com)

These tasks are scheduled for 2 AM by default, and are only performed if you aren’t using your computer at that time. By default, Windows will wake your PC up if it’s asleep to perform the tasks (and if its plugged into power—Windows won’t wake a laptop running on battery). Windows will put your PC back to sleep when it’s done.

Amit még észrevettem, ha a gépházas aktív órákat éjjelre teszem, az leszarja a régi vezérlőpultos ütemezett karbantartó beállításait, az új az "erősebb" :D szóval nekem évek óta este 9-től reggel 9-ig van aktív órák, hiába nappal használom a gépet, de akkor legalább látom mi történik és éjjel semmi nem történik.

Plusz nekem még ami nyűg volt 8.1-ről 10-re váltás óta, hogy adat HDD-t állandóan ébresztgette. Sok hozzászólást találtam google-ben, nyomoztam karbantartás, defender mi lehet stb. arra jutottam amikor WU vagy Store keres frissítést olyankor ébreszt mindent, mert manuálisan keresve is felébreszti, meg talán olyasmit is olvastam a telemetria is okozhatja. Itt arról is csak azt kaptam nektek nem ébreszti fel, azzal nem vagyok előrébb. Lehúztam tápról, később csere SSD-re, probléma megoldva.

Új hozzászólás Aktív témák