Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Akkor azért, mert teljesen magától nyilván nem történik upgrade Windows 11-re, nem tölti le és telepíti a Windows Update.

Igen, ismerős a módszer, ezzel Windows 10-nél is lehet szabályozni Pro kiadástól, hogy melyik funkciófrissítést ajánlja fel letöltésre és telepítésre a Windows Update, ami akkor ezek szerint a Windows 11 upgrade szkippelésére is jó, oké. -
gabo91
aktív tag
egy kis segítséget szeretnék kérni...
PS5 óta nem igazán használom az asztali gépet, így csak most fedeztem fel egy hibát...
kb a legutolsó frissítés óta lehet.Fájlkezelő nem látja a mappákat egyik meghajtón sem. Az oldalsávan látszanak a meghajtók, és ki is lehet bontani szépen hozza a mappastruktúrát, de bármibe megyek bele minden üres...
Total commandernél semmi probléma...
Mitől lehet, mi lehet a megoldás?köszönöm
-
Spec
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, erre én is rájöttem, de amúgy nem én nyomtam rá, hanem a párom figyelmetlenségből. Amúgy már megoldottam...
Először is pause-oltam a frissítést, majd az alábbi módszerrel kiütöttem a Win 11 upgradet. Linkelem, hátha mást is érint a dolog:
https://gizpie.com/disable-upgrade-windows-11-from-windows-10/
Újraindítás után, rámentem a frissítés folytatására, és lássanak csodát eltűnt a Win 11 upgrade
-
King Unique
titán
Akkor értelemszerűen az "Egyelőre a Windows 10-nél maradok" lehetőségre kellett volna kattintani, nem a "Letöltés és telepítés" opcióra, az utóbbinál nem meglepő az "elkezdte letölteni a Win 11 frissítést" ...

Ha az elején, már a letöltés kezdetén meg van szakítva a folyamat, + pl. a SoftwareDistribution mappa tartalma is törölve, akkor jó esetben elkerülhető az upgrade, de ha folytatja akkor sem feltétlen akkora gond, mivel a Windows.old mappa meglétéig utólag is van lehetőség visszaállni Windows 10-re. -
andaman
tag
Sziasztok,
PC kikapcsolás után egy klaviatúrai gomb megnyomásával feláll a PC.
Ilyen felállás utáni kikapcsoláskor jelzi, hogy be van jelentkezve valaki és elfog veszni adat... etc.
Klaviatúra tisztításkor szembesültem a problémával.
Nézegettem a beállításokat nem sok sikerrel, semmi elképzelésem...
A másik gépemen ez a probléma(?) nem jelentkezik. -
Spec
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdés. A laptopomon a Win 10 elkezdte letölteni a Win 11 frissítést, de nem szeretném upgradelni a rendszert, maradnék Win 10-nél. Jelenleg 6%-on van a letöltés, gyorsan kikapcsoltam a gépet, hogy ne tudja folytatni. Meg tudom valahogy szakítani a letöltést, és a frissítési procedúrát mielőtt felpakolja? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest