Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• felora:)

tag

Sziasztok!

Hálózati meghajtó csatlakoztatásával kapcsolatban szeretnék kérdezni.

Samba fájlmegosztást használok. 3 hálózati meghajtót csatlakoztatok a win-es gépre, 3 féle címen, különböző hitelesítésai adatokkal. (\\192.168.2.1\IRODA, \\192.168.3.1\MUNKALAPOK, \\router.srv\KONYVELES) - (Mind a három cím egy géphez tartozik)

Ezekre ugye ki van osztva X, Y, Z meghajtó betűjel. Amikor elindítom a gépem (a \\router.srv\KONYVELES megosztást csak az én gépemen elérhető), akkor az IRODA és a MUNKALAPOK megosztással nincs gondom, azok azonnal működnek is. Viszont a KONYVELES megosztást mindig kiírja, hogy nem sikerült csatlakoztatni... Ha megnyitom a fájlkezelőt és ott megpróbálok belemenni, akkor kéri a hitelesítési adatokat és csak akkor tudom mengnyitni, ha beírom neki. Hiába kattintok rá, hogy mentse el, ezt minden indításnál eljátsza. Ami érdekesség, hogy ha TotalCommanderrel nyitom meg a megosztást első alkalommal boot után, akkor nem kér semmilyen hitelesítési adatot.... Már próbáltam kiírtani (hitelesítési adatokat törölni, hálózati meghajtót leválasztani, aztán újracsatlakoztatni), de ez nem szűnt meg, a többi megosztást gond nélkül megy. Milyen lehetőségem van még?

Új hozzászólás Aktív témák