- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobalazs #137755 üzenetére
Tényleg kicsit "össze vagyok zavarodva", mert az eredeti hozzászólásodban ezt kérdezted:
"AZ lenne a kérdésem ha fájlokat akarok másolni, de nem akarom hogy egyesével keljen válaszolnom hogy felül akarja e írni akkor mi a teendőm?"A mostani válaszodban meg ennek pont az ellenkezőjét kérded:
"Meg kellene kérdeznie hogy én dönthessem el hogy felülírja e a fájlokat egyesével, ehelyett csak felülirás vagy nem másolás ez a két opció van."Akkor most melyik?
Első esetben az a válasz, amit itt leírtam, második esetben meg ugyanaz, kivéve, hogy ne jelöld be a Do this for all conflicts opciót.Szerk. Látom azóta írtál...
"A kérdés az lenne hogy másolás és felülírás helyett, legyen másolás felülírás nélkül,(I) csak új fájlokat írjon rá(/I)."
Ja így már OK... Legjobb tudomásom szerint, Intézővel nem kivitelezhető, hogy csak akkor másoljon és írjon felül fájlt a célmappában, ha az ott lévő fájl pl. időbélyege/tartalma/mérete nem egyezik meg a forrásmappában lévő, azonos nevű fájllal illetve az sem kivitelezhető, hogy csak azokat a fájlokat másolja át, amik a célmappában nem léteznek.
(De mint írtam, ezer éve nem használom az intézőt, lehet ezért vagyok tudatlan, lehet, hogy lehet...)
Az, amit most leírtam, azok külső fájlkezelők birodalma, abban is szinkronizálásnak szokták nevezni, pl TotalCommander/FreeCommander stb stb avagy direkt szinkronizálásra tervezett alkalmazások tudják, pl FreeFileSync, Syncredible stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest