Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz dethroner #103460 üzenetére

Lemezről már nem szokás, mivel a gyári lemezen jellemzően már elavult verzió van.
    Kell egy 8GB-os pendrive, és erről az oldalról: [link] kattints arra, hogy ESZKÖZ LETÖLTÉSE majd az így letöltött fájlt ( Media Creation Tool-nak hívják ezt az eszközt) futtasd, a gépbe legyen bedugva a pendrive.

Ekkor rákérdez a program, hogy hozzon létre egy ISO fájlt vagy a bedugott pendrive-ra hozzon létre egy telepítőt, válaszd ezt az utóbbit ekkor ez a kis program a netről letölti a Windows 10-et és készít a pendrive-ra egy telepítőt ami jó lesz a gépedhez, ezután erről a pendrive-ról kell boot-olni és indulhat a telepítés itt van pár videó: [link], [link]

Az aktuális rendszeredről készíthetsz egy mentést Macrium Reflect Free-vel, majd mehet a WIndows 10 ahogya videókban van vagy ahogy King Unique írja.

philoxenia

A noti amiról szó van 2010-es, mint írtam telepítettem már 2007-es és 2003-as gépre is, persze lehet, hogy a BIOS-ban nincs engedélyezve de linkeltem olyan videót ami a BIOS-ban történő beállításokat is végig veszi.

Új hozzászólás Aktív témák