- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám: Lassú a rendszer miután feláll (pontosabban belassul néha-néha) ezalatt a következőket értem:
1. Az opera 6-8-10 ablaknál nagyon lassú, az egér néha be-beakad és vontatottan megy (főleg új ablak nyitásánál) ezt az operás topikban nem nagyon tutduk megfejteni, szerintem nem a böngészővel lehet a probléma.
2. Utorrent és a Steam-es letöltés az 2 mega helyett általában 100 kbit néha felgyorsul, de amúgy nagyon lassú.
3. Bs player, néha lassan nyit meg fájlokat vagy tekerésnél akadozik.
4. Far Cry 4 közbe a hang néha be-beakad egy-két másodpercre a képpel együtt, utána megy tovább rendsen.(ezt azért írtam le hátha segít)Windows 8.1 Pro van felrakva, 1 hónapja. a konfig a következő: I5-4590, 12 Gb Ram, Radeon R290X.
Programok: csak a szokásos: driverek, TC,BS player, Steam, Office, Revo Uninstaller, Avast, Utorrent.Ajánlanátok valami progit, amivel kiszűrhetném a bajt? (advanced system care, meg ilyen driver update-elő programok a régi gépen voltak fent, ezen még nincsenk)
Másnál is voltak ilyen problémák, jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert ez így katasztrófa, a 7-est meg nem akarom visszarakni rá.
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest