- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rgeorge #35898 üzenetére
BT vevő van a gépben, de eszköz nincs párosítva, vagy ilyesmi.
Ha tudnék többet, akkor írtam volna, csak azt tudom, hogy belépés után pár percen belül (de ez random változik, hogy pontosan mennyi) megnyílik aztán többet következő újraindításig nem.
Mindenfélét próbálgatok (startup dolgokat ki bekapcsolgatok, nézem a logot, task scheduler-t), de semmire sem jutottam (még). -
sziasztok!
találkozott már valaki olyannal, hogy a Devices and Printers minden induláskor - némi késleltetéssel - megnyílik? -
Klarsa
tag
válasz
worxland #35889 üzenetére
Sajnos a drives monitornak nem tetszik a kinézete
A driveinfó nevű meg ugyanolyan elmosódott mint a Q's driveInfo amit eddig használtam Win 7-en.
Nem értem hogy miért nem tudja rendesen megjeleníteni a win 8 ezeket a minialkalmazásokatSzükségem lenne egy olyan programra ami ugyanezt a funkciót tudja widgetként kirakni az asztalra. Remélem valaki ismer ilyen progit.
Eddig egyről tudok amivel ez megoldható lenne, de azt sajnos nem tudom használni, mert túl bonyolult számomra. Ez pedig a Rainmeter nevű program. -
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Most vacilálok a win8 telepítésén. 80%-ban játékra használom a gépet. Ajánljátok nekem?
-
Klarsa
tag
válasz
szabeska #35885 üzenetére
Én pont azt használom win 8-on amit linkeltél. Sőt azon kívűl még másik 2-t is próbáltam, de azokon sem volt jó. Láthatod a 2. kép linkemen mert azt win 8.1-ről csináltam, míg az 1. azt láthatod hogy hogyan néz ki win 7-en. Hiába telepítem fel win 8-ra hibásan jeleníti meg az álltalam használt minialkalmazást.
Félreértettél, nekem olyan megoldásra lenne szükségem ami nem a minialkalmazások elvén működik, hanem valamilyen widgetként működő, mint például a melette levő időjárás widget.
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek.
Ezt használom már rég óta win 7-en. (Q's DriveInfo nevű minialkalmazás) De Win 8-ra és Win 8.1-re hiába telepítem fel a régi win 7-es minialkalmazások-at valamiért rosszul jeleníti meg a Q's DriveInfo-t. Vagyis pontosabban olvashatatlan és homályos az infó amit ír a meghajtókról.Tudna nekem valaki ajánlani egy hasonló megoldást, ami nem a régi windows 7-es minialkalmazásokat használja hanem egy különálló program ami widgetként tudja ezt a funkciót? Mivel már évek óta használtam win 7-en ezt a minialkalmazást már nem tudom megszokni hogy nem használhatom win 8-on.
-
katt777
félisten
Hol lehet kikapcsolni azt, hogy egyfolytában rgazd . jogosultságot kérjen, miközben teljes körű rgazd és felhasználó vagyok? Munkah-en vagyok, otthon nincs net, keresgélni nincs időm UAC kikapcsolva, de így pl. drivereket sem tudok telepíteni, hiába 64 bitesek (pl nyomtató, virtuális meghajtó).
-
dunc
nagyúr
válasz
st6969 #35880 üzenetére
Szia a jelenlegi alaplapomnál, win7 esetén alapba működöt a dolog, de win8 nál nem tudtam megoldani. (gondolom az alaplapgyártó nem csinált rá megfelelő illesztőprogramot....)
Milyen alaplap, hangchip?
Próbáld meg itt. -
st6969
őstag
Üdv,
tudja-e valaki hogyan állítható be a Win8-ban, hogy az alaplapi hangkártyába dugott asztali hangszórók is szóljanak, és a ház előlapjára kivezetett csatlakozóba dugott fejhallgató is szóljon? Persze úgy, hogy a mixeren külön tudom szabályozni a hangerejét.
Jelenleg csak az az eszköz működik, amelyik alapértelmezettre van állítva. Tehát vagy az egyik, vagy a másik. Ha fejhallgatót akarok használni, akkor először mindig bele kell mennem a beállításokba, alapértelmezettre állítani, stb.. majd vissza, ha az asztalit szeretném. Én ezt a tálcán lévő szabályzóval szeretném megoldani. Jól jönne EQ szabályozhatóság is.
Köszönettel: st -
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Tényleg nem lehet többé használni a metro-s IE-t, ha más az alapértelmezett böngészőm?!
Én Chrome-ot használok, s nem is szeretnék IE-re váltani, viszont érintőkijelzős a gép, s a hétvégén noti-mutogatás közben derült ki, hogy a Chrome nem tud nagyítani érintőkijelzővel.
Ezért el akartam indítani a metro-s IE-t, de visszaugrott az asztalra s a sima jött be...Szóval ez tényleg így van?! S nem lehet egyszerre metro IE meg Chrome?!
-
esi75
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne hogy nem enged be a win 8 a fiókomba elindul a gép kéri a jelszót beírom és azt írja ki hogy nem megfelelő jelszó.Egy másik gépről csináltam új jelszót de azzal sem enged be.Mit csináljak hogy bejussak a gépbe vagy újra kell telepítenem az egészet? -
pushalias
addikt
Hát, gyerekek, érdekes ez az RTM verzió.
Remélem, a .NET 3.5 telepítési mizéria csak a kiszivárgottság miatt van, amúgy mail app durván jobb, Skype is jobbnak tűnik, és persze IE11 béta bajai is eltűntek többnyira. A használati tippek elég ordasok.
-
cigam
titán
válasz
Dinter #35872 üzenetére
Ha engedélyezve van, akkor igen.
Vagy a telepítő, vagy a biztonsági mentés által létrehozott lemezről indítsd a gépet. Ott is lehet "bütykölni"
Amúgy meglepő lenne ha így beengedne. Hogy hogy nem tudsz belépni a saját gépedbe?
-
Dinter
addikt
Üdv. Hogy tudom csökkentett módban elindítani a wint, ha nem tudok belépni a rendszerbe?
-
perfegor17
senior tag
válasz
perfegor17 #35867 üzenetére
Ez a win8 egy szar.Az lesz a vége hogy ketté töröm az eredeti lemezt a papírokat meg lenyomom az irat megsemmisítőn és megy vissza a win7.
-
bon
őstag
válasz
perfegor17 #35864 üzenetére
Mert létre kell hozni.
-
bon
őstag
válasz
perfegor17 #35862 üzenetére
Szerintem ez segíteni fog: link
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok nincs valami lehetőség arra windows 8-ban hogy felismerje a dvd meghajtót mert mikor felraktam még meg volt de most már nincs.
-
pushalias
addikt
Egy kevesebb, mint egy éve bevezetett verzió több mint tíz év összes OS verzióját, ráadásul úgy, hogy nagyobb a hater kampány ellene, mint az eddigi negatív rekorder Vista ellen? Hááát ...
(#35860) King Unique Így már igaz. Sőt, nagyjából tetszőleges egymás után három következő OS X major verzió között sincs annyi változás, mint W8 és W8.1 között, erre elég jó oddszal lehetne tenni.
-
vlevi
nagyúr
Azért, az már nagy szó, hogy 30 évvel a windows bevezetése után egy windows verzió megelőzi az OSX-et
-
pushalias
addikt
válasz
King Unique #35857 üzenetére
Na, azért összesen több, mint tíz év alatt az OS X mégis csak több újítást megért, mint a Win8 egy év alatt.
-
King Unique
titán
Azért kicsit ironikus a 2 közti versengés, most ősszel ugye kijön végleges 8.1, de almáéknál sem akarnak ám lemaradni, ott jön a még fejlettebb, még ragyogóbb rendszer a Mavericks [link], nagymacskák nevei már elfogytak...
Azt is olvastam itt vhol, h állítólag újabb OSX verziók közt nem volt annyi újítás szinte, mint most 8-ról 8.1-re, de hát ottani törzsvásárlói rétegnek úgy se az számít... -
pushalias
addikt
A semmire sem jó rendszer most előzte be az OS X-et ... [link].
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35852 üzenetére
Nem majd a rendeset csak azt nem tudom, hogy a win 8as kódommal le tudom-e majd szedni a 8.1et is isoban vagy hogy fog működni.
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35850 üzenetére
Mert azt hallottam, hogy win storen kell leszedni csak én azt még nem használtam és azt nem tudom, hogy fel kell ahhoz tennem a win8-at és úgy tudom leszedni vagy 7en megadom a cd kulcsot vagy valami ilyesmi és már tölthetem is a 8.1 isot?
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35848 üzenetére
van win 8as kulcsom, mert a 7et felupgradeltem 8-ra és kaptam is cd kulcsot hozzá ezért kérdem, hogy az működik-e meg win 7-en vajon le tudom-e szedni a 8.1 telepítőt
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35846 üzenetére
Tesóm csinálta azt 1x
az 1 terrás vinyóját leformázta
amúgy nem szokott ilyenkor a win valamit a dre is tenni, hogy töltögeti azt is bootolásnál? Ja meg a másik, hogy win 7-et upgradeltem win 8 ra és azt szeretném tudni, hogy a cd kulcsom működni fog win 8.1-re?
-
cyber86
őstag
válasz
Blue Eagle #35844 üzenetére
Adatok meg oda telepítek gameket. 1 terrás vinyó
-
kartalhu
tag
Sziasztok!
Felhasználó választáshoz Partyface007 korábbi tanácsát (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Authentication\LogonUI\UserSwitch
Enabled -et állítsd 1-re) használnám. Átállítás után újra inditom s működik de a következő indításnál már vissza állítódott 0-ra. Mit lehet ez ellen tenni? -
cyber86
őstag
Hali. Ssd-nél érdemes úgy telepíteni win 8at, hogy lehúzom a hddt vagy ez hülyeség?
-
Shkiz0
nagyúr
Sziasztok
Fel lehet úgy telepíteni a win8-at, hogy a meglévő win7-et frissítem vele, és megmarad minden adatom?
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Windows 8.1-es frissítés mennyire fogja optimalizálni a rendszert ? Windows 7 helyett tenném majd fel, de csak ha gyorsabb lesz és stabil is. Fontos lenne, hogy a játékok is jól menjenek.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #35836 üzenetére
Nálam "x" meghajtón van a rendszer. Tehát C helyett X.
Megjegyzés: ha az enter után "A művelet sikeresen befejeződött"." parancsválaszt kapjuk, akkor dá volt az akció.
bye
Blue Eagle -
Blue Eagle
őstag
válasz
artiny #35835 üzenetére
Windows 8 telepítő lemezről bebootolsz, kiválasztod a Javítást. Azon belül megkeresed a rendszer visszaállítást. Ha ez nem járható út, akkor szintén Javítás és Parancssor.
Beírod: C:\Windows\system32\Bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu yes
nyomsz entert, és restart. Köv induláskor a Rendertöltés-vezérlő fogad fekete képernyőn, ekkor F8 nyomásra több féle indítási beállításod lesz, köztük a csökkentett mód. -
artiny
őstag
Hogyan kell safe mode vagz recorverz mode ba tenni a windowst /indtásnál/ ?
Feltettem a laptopra egy display drivert,de nem ad kepet azota a windows...
szóval kiszeretném törölni.
Probaltam bekapcsolásnál shift+f8 -at vagy csak az f8 al elinditani,de mindig tovabb megy a kek kockakig majd mikor toltodne a windows be akkor csak fekete kepet ad (es displayen szetfut ha jol megnezem kozelrol ilyenkor egy nagy folt majd tiszta fekete a kep)
Hogyan tudom elinditani safe modot vagy recorveryt ugy hogy nem tudok belepni most a windowsba?
-
thomikaf1
tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok! Van nekem egy eredeti windows 7 op rendszerem. Ha megvásárolnám ezt és upgradelem, akkor minden további nélkül használhatnám a windows 8-at? ugyanolyan eredeti példány lenne, mint az összes többi?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Blue Eagle #35830 üzenetére
Megoldottam, beszereztem egy újabb Sony-t
-
Blue Eagle
őstag
válasz
enginev3.0 #35828 üzenetére
"Hibakód: 0x800F0906
Ez a hibakód azért jelenik meg, mert a számítógép nem tudja letölteni a szükséges fájlokat a Windows Update webhelyről."
Egyebet nem tudok mondani. Sajnos. Ilyen gond nálam nem volt.
-
Imy
veterán
Windows 8-ban hol lehet betütípusokat hozzáadni? Nem úgy van mint win7-ben, nem találom a file/új lehetőséget.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Blue Eagle #35827 üzenetére
Enterprise-om van
Blue Eagle@ Ha azt ott bejelölöm, akkor megint ugyan az van, hogy bejön az ablak hogy telepíteni akarja, de nem sikerül neki
-
Blue Eagle
őstag
válasz
enginev3.0 #35823 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0 #35825 üzenetére
ha prod van addig átállítanám a nyelvet angolra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
proci985 #35824 üzenetére
Sajnos nem, pedig az fent van
Ezeket próbáltam, de nekem a második cmd-s mindig megakad
Az elsőnél pedig hibát dob, ahogy a cikk írónak isItt írja, hogy kéne
[link]
De elakadok, mert nekem nem angol windowsom van, és nem találom hogy mit kellene keresni
Error code: 0x800F0906 -
proci985
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0 #35823 üzenetére
4.0/4.5 nem jó neki?
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
8.1-re sehogy nem tudok netframework 3.5-t telepíteni, próbáltam már többféle megoldással amit a neten találtam, már pedig a Sony vegas követeli, hogy telepítsem
-
rolii21
aktív tag
Hali. Fel tettem a win8 at a gépemre aminek a d meghajtóján fura mappák voltak, (sjh3hhb2ghg4) kb ilyen volt a nevük. Formázni nem formázta telepités közben pedig arra mentem. Aztán fel tettem a win 8 at a c re h majd formázom a d t sajátgépböl de nem tudom formázni. Mi lehet a megoldás?
-
V.Stryker
nagyúr
-
Sátán44
addikt
Az kivitelezhető sztetek, hogy feltelepítek egy win 8-at majd a recoveryvel meg felülíratom és ismét egy eredeti win8-am lesz?
-
Sátán44
addikt
Lenne egy óriási problémám. Dell laptopon előtelepített eredeti win8 van. Csak C meghajtó volt és gondoltam csinálok egy D-t is. Paragon partition managerrel nekikezdtem, 54 %-nál megállt a folyamat és winload.efi hibát ír. Konkrétan hiányolja a system32 mappából. Hogy kell visszaállítani a rendszert?
-
Orlin
addikt
válasz
Blue Eagle #35789 üzenetére
8-on van "Windows indulási hang"?
Én eddig nem hallottam -
V.Stryker
nagyúr
Hogy tudom beállítani a skype-ot,hogy megjelenjen az óra mellett és, hogy automatikusan bejelentkezzen?
Egyébként én amióta feltettem a Start8 -at, elégedett vagyok a rendszerrel. Kicsit talán csak az zavar,hogy úgy érzem nem mindent tudok olyan aprólékosan beállítani, mint win 7 alatt.
-
cigam
titán
válasz
Takhanto #35749 üzenetére
bérleti jog kezdete és vége,mindössze két óra
Ez csak azt jelenti, hogy a kapcsolat megszakadásakor (pl. kikapcsoltad a gépet, vagy kiléptél a wifi hatósugarából,...) a te gépednek még 2 órán át fentartja a DHCP által kiadott IP címet. Miután lejárt ez az idő, csak akkor kphatja meg másik eszköz IP cím kérésekor.
Eseménynapló mit mutat? Történt valami érdekes ebben az időpontban? És a routeren?
Milyen router? Nem lehet, hogy a torrent tul sok nyitott kapcsolata sokkolja? Esetleeg lefoglalja az összes sávszélességet? Ha nem fut a torrent, akkor is megakad a dolog? -
proci985
MODERÁTOR
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a véleményét kultúráltan fejezze ki. Nem kell feltétlenül elégedettnek lenni egy termékkel, de ezt ki lehet kultúráltan is fejezni.
Az értelmetlen fröcsögés viszont kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari